tromaktiko: Λευκωσία: Σοβαρός τραυματισμός 33χρονου και 7χρονης σε τροχαίο στη Μενόγεια

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Λευκωσία: Σοβαρός τραυματισμός 33χρονου και 7χρονης σε τροχαίο στη Μενόγεια



Σε τροχαίο που συνέβη την Τετάρτη το απόγευμα στη Μενόγεια τραυματίστηκε σοβαρά 33χρονος που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και η 7χρονη κόρη του που νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας το τροχαίο συνέβη στις 16:45, ενώ ο 33χρονος κάτοικος Μενόγειας, οδηγούσε αυτοκίνητο σε πλαγιά βουνού στη Μενόγια έχοντας ως επιβάτη σε άγνωστη θέση του οχήματος την κόρη του ηλικίας 7 ετών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 33χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και έπεσε αρχικά σε χαράδρα βάθους 32 μέτρων, όπου ο οδηγός εκτινάχθηκε από το όχημα και κατέληξε σε χωματόδρομο.
Το όχημα συνέχισε να κινείται και έπεσε σε δεύτερη χαράδρα, όπου διένυσε απόσταση 40 περίπου μέτρων ακινητοποιήθηκε.
Από τη πτώση ο 33χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και ακολούθως, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.
Η επτάχρονη εντοπίστηκε κοντά στο όχημα από τον προπάππού της, ο οποίος αντιλήφθηκε το συμβάν και προσέτρεξε στη σκηνή. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου νοσηλεύεται ως πολυτραυματίας.
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία που κατέχει η Αστυνομία δεν μπορεί να διαπιστωθεί εάν η 7χρονη εκτινάχθηκε από το όχημα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!