tromaktiko: Χιμένεθ: «Η κούπα είναι για όλους»

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Χιμένεθ: «Η κούπα είναι για όλους»



Μπορεί στην ΑΕΚ να κινούνται σε ρυθμούς τελικού, αλλά πριν από αυτόν υπάρχει το παιχνίδι με τον Ηρακλή στο χωρίς κόσμο ΟΑΚΑ.  Ο Ισπανός προπονητής της Ένωσης μίλησε στους παίκτες του  ενόψει των δύο αγώνων που ακολουθούν εντός του μηνός.

«Πήραμε μία σημαντική νίκη στην Λάρισα και το ίδιο πρέπει να κάνουμε και την Κυριακή. Πρέπει να κερδίσουμε και να πάμε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στον τελικό. Ξέρω καλά ότι όλοι σας σκέφτεστε αυτό το παιχνίδι, αλλά πρέπει να πάμε βήμα βήμα μέχρι τον τελικό. Να κερδίσουμε την Κυριακή και μετά να προετοιμαστούμε για τον τελικό. Εχουμε κάποια προβλήματα για το παιχνίδι της Κυριακής και θα κάνω αλλαγές. Κάποιοι από εσάς θα πάρουν ευκαιρίες», για να προσθέσει στη συνέχεια.

«Το Κύπελλο θα το σκεφτούμε, αφού ολοκληρωθεί το κυριακάτικο παιχνίδι. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το Κύπελλο, όλοι μας θεωρούν φαβορί, αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Σίγουρα και ο Ατρόμητος έχει πολλά κίνητρα σε αυτό το παιχνίδι. Ο προπονητής του έχει κερδίσει ήδη ένα Κύπελλο με την Λάρισα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Την Κυριακή ο Ατρόμητος νίκησε τον Ολυμπιακό. Είναι καλή ομάδα κι έχει πολλούς λόγους να θέλει και αυτή το Κύπελλο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε αυτό το Κύπελλο. Να δώσουμε το 120% Αυτή η "κούπα" είναι για όλους».

«Θα μιλήσουμε πρώτα με την ΑΕΚ»

Ο Μίτσελ αγωνίζεται δανεικός μέχρι το καλοκαίρι από την Μπέρμιγχαμ και ο ατζέντης του Ισπανού μέσου θα βρεθεί στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τον τελικό αλλά και να μιλήσιε με τον Σταύρο Αδαμίδη για το τι μέλλει γενέσθαι με τον πελάτη του.

«Ο Μίτσελ είναι9 ικανοποιημένος στην ΑΕΚ και δεν θα είχε πρόβλημα να μείνει, εφόσον υπάρξει συμφωνία. Θα γίνει επαφή με τον πρόεδρο προκειμένου να δούμε τις προθέσεις της ΑΕΚ και στη συνέχεια θα μιλήσω με την Μπέρμιγχαμ», ανέφερε στην Sportday ο Χέλου Ροντρίγκεθ.
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!