tromaktiko: Υπό 8ημερη κράτηση ο Τ/κ ύποπτος για φόνο της 39χρονης Ε/κ στη Λάρνακα

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Υπό 8ημερη κράτηση ο Τ/κ ύποπτος για φόνο της 39χρονης Ε/κ στη Λάρνακα



Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον του Αντώνη Καλογήρου, 58 χρόνων από τη Λευκωσία, πατέρα τεσσάρων παιδιών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της...
Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης της Ειρήνης Ανδρέου 39 χρόνων από τη Λάρνακα, με την οποία συζούσαν σε διαμέρισμα στην Οδό Αποστόλου Βαρνάβα στη Λάρνακα εδώ και δύο περίπου εβδομάδες.

Ο 58χρονος Τουρκοκύπριος από τη Λευκωσία, διαμένει στις ελεύθερες περιοχές από το 1978, ενώ το 1981 βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος και του δόθηκε το όνομα Αντώνης Καλογήρου.

Ο εξεταστής της υπόθεσης υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε στο Δικαστήριο ότι το πρωί διενεργήθηκε νεκροτομή στην σορό της άτυχης 39χρονης από τους ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους και Νικόλα Χαραλάμπους, οι οποίοι και διαπίστωσαν ότι το θύμα έφερε διαμπερές τραύμα κάτω από τον αριστερό μαστό, κατά πάσα πιθανότητα από κατσαβίδι και προκλήθηκαν σοβαρά και θανατηφόρα τραύματα στους πνεύμονες και την καρδιά. Σύμφωνα με τον εξεταστή της υπόθεσης, η πράξη έγινε επί τόπου και αφού τα δύο άτομα, θύτης και θύμα κατανάλωσαν περίπου 7 - 8 μπουκάλια μπύρες.

Οπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, χθες βράδυ στις 23:15, ο 58χρονος μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Λάρνακας και ανέφερε πως ενώ βρισκόταν στο διαμέρισμα του με την 39χρονη, και αφού είχαν καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά, γύρω στις δέκα το βράδυ η 39χρονη έχασε τις αισθήσεις της. Οπως ανέφερε, προσπάθησε να την επαναφέρει χωρίς όμως αποτέλεσμα και έτσι μετέβη στο Αστυνομικό Σταθμό προκειμένου να αναφέρει το περιστατικό.

Στο διαμέρισμα μετέβησαν αμέσως μέλη της Αστυνομίας τα οποία εντόπισαν την 39χρονη καθισμένη σε πολυθρόνα και αναίσθητη χωρίς ωστόσο εκ πρώτης όψεως να διαπιστώσουν οτιδήποτε. Αμέσως η 39χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου και διαπιστώθηκε ότι κάτω από τον αριστερό μαστό υπήρχε διαμπερές τραύμα δύο εκατοστών.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!