tromaktiko: Ένα μεγάλο ευχαριστώ για ένα μικρό, αλλά πολύ μεγάλο νοσοκομείο. Το νοσοκομείο - Κ.Υ Μολάων Λακωνίας

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για ένα μικρό, αλλά πολύ μεγάλο νοσοκομείο. Το νοσοκομείο - Κ.Υ Μολάων Λακωνίας



Με αφορμή μια πρόσφατη περιπέτεια της υγείας μου θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω το προσωπικό, διοικητικό - νοσηλευτικό- ιατρικό, του νοσοκομείου Μολάων.
Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για τον άψογο επαγγελματισμό τους, την γλυκύτατη συμπεριφορά τους και την άμεση εξυπηρέτηση. Ιδιαίτερα δε, και λόγω της φύσεως της ασθενείας μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ την προϊσταμένη και το προσωπικό του χειρουργείου, την προϊσταμένη κ. Δρίβα και το προσωπικό της χειρουργικής κλινικής, την κ. Ευανθία από το γραφείο κινήσεως και φυσικά τους γιατρούς μου. Τους χειρουργούς κ. Νεοκλή Κρητικό και κ. Στάθη Ανεσίδη. Καθώς επίσης και την αναισθησιολόγο κ. Όλγα Κισκήρα, οι οποίοι με τις υψηλές γνώσεις που διαθέτουν ανέλαβαν να με χειρουργήσουν κάτι το οποίο δίσταζαν να κάνουν ακόμη και γιατροί μεγάλων νοσοκομείων της Αθήνας που επισκέφθηκα.

Μαζί με την ευγνωμοσύνη μου και με αφορμή τις πρόσφατες εξαγγελίες του Υπουργού Υγείας περί συγχωνεύσεως-υποβάθμισης του εν λόγω νοσοκομείου, θα ήθελα να πω πως οι κάτοικοι της νότιας Λακωνίας δικαιούνται αυτό το κόσμημα που λέγεται νοσοκομείο Μολάων και θα με βρουν μαζί με άλλους πολλούς συμπολίτες μου συμπαραστάτες στον αγώνα τους όχι για συγχώνευση αλλά για την περαιτέρω αναβάθμισή του. Με ευγνωμοσύνη μέσα από την καρδιά μου.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!