tromaktiko: Πασχαλινή Εορταγορά Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Πασχαλινή Εορταγορά Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών



 Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών διοργανώνει και φέτος την Πασχαλινή Εορταγορά, στις 14 και 15 Απριλίου 2010, στο Φουαγιέ του Πολεμικού Μουσείου (Οδός Ριζάρη 2), με σκοπό την οικονομική της ενίσχυση.

Η Εορταγορά θα είναι ανοιχτή για το κοινό την Πέμπτη 14 Απριλίου από τις 10 π.μ. έως και τις 8 μ.μ. και την Παρασκευή 15 Απριλίου από τις 10 π.μ. μέχρι και τις 6 μ.μ.
Βιβλία, δίσκοι, χειροτεχνίες των παιδιών, πασχαλινά δώρα και σπιτικές λιχουδιές, αλμυρές και γλυκές καθώς και γωνιά του παιδιού, με παιδικά ρούχα και παιχνίδια, είναι μερικά από όσα μπορούν να βρουν οι επισκέπτες κατά τις δύο ημέρες της λειτουργίας της Εορταγοράς. Όλα τα αντικείμενα, είναι είτε φτιαγμένα, είτε διαλεγμένα με προσωπικό ενδιαφέρον και προσπάθεια. Αυτό όμως που θα βρουν οι επισκέπτες της εορταγοράς περίσσιο είναι η αγάπη, όλων όσων συμμετέχουν, για τη χαρά της ζωής και του παιδιού.
Η καθιερωμένη Πασχαλινή Εορταγορά αποτελεί έναν από τους πλέον αποδοτικούς τρόπους οικονομικής ενίσχυσής της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών.
Οι συνάνθρωποί μας που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση έχουν τα ίδια δικαιώματα με όλους εμάς. Η προσπάθεια της εταιρείας μας είναι η όσο το δυνατόν ομαλότερη κοινωνική τους ένταξη μέσα από την ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος , καλλιέργεια της δημιουργικότητάς τους και δημιουργία του αισθήματος ότι είναι ενεργά και ισότιμα μέλη της κοινωνίας.
Υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας είναι επίσης το ΙΚΕΑ και το ΙΕΚ ΣΒΙΕ. Χορηγός Δημοσίων Σχέσεων η εταιρία Comm Group AE.

Λίγα λόγια για την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών:
Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών ιδρύθηκε το 1972 για να καλύψει ένα κενό και να αντιμετωπίσει μια μεγάλη ανάγκη σε ό,τι αφορά στην πρόνοια για τους ανθρώπους που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση στον τόπο μας. Στόχος της ήταν πάντα η ανάπτυξη πολυποίκιλων δραστηριοτήτων για την προαγωγή των συμφερόντων των ανθρώπων με κινητικές αναπηρίες.
Στόχοι της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών ήταν και είναι η ανάπτυξη και συστηματική παροχή πολυποίκιλων υπηρεσιών, προγραμμάτων και δραστηριοτήτων που αποβλέπουν στην αντιμετώπιση αναγκών, την βελτίωση καταστάσεων και την προαγωγή των συμφερόντων των ανθρώπων που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση στην Ελλάδα.
Πάνω από 4.000 οικογένειες έχουν εξυπηρετηθεί στα χρόνια που πέρασαν και τουλάχιστον 240 άτομα όλων των ηλικιών παρακολουθούν καθημερινά, και χωρίς καμία επιβάρυνση, τα προγράμματα που προσφέρει το Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή».

Για περισσότερες πληροφορίες:
Μαρίνα Λεβέντη,
Τηλ. 2106140712,
Email: mleventi@commgroup.org



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!