tromaktiko: Ε.Τ.Α.Α.Ε.: Καταγγελία για παράνομες προσλήψεις

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ε.Τ.Α.Α.Ε.: Καταγγελία για παράνομες προσλήψεις



Έχω στείλει ξανά ένα μήνυμα για παράνομες προσλήψεις ατόμων στην Ε.Τ.Α.Α.Ε. και όταν μιλάμε για προσλήψεις μιλάμε για άτομα τα οποία έχουν προσληφθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου έκαναν ασφαλιστικά μέτρα, τα έχασαν και σαν...
καλή εταιρεία που δεν θέλει να δυσαρεστήσει κανέναν τους κράτησε χωρίς καμία δικαστική απόφαση και δουλεύουν πάνω από τέσσερα χρόνια έτσι...απλά.


Όλα καλά μέχρι εδώ...θα τρελαθούμε, αλλά όλα καλά και ο του θαύματος τώρα θέλει και να τους κάνει και μόνιμους , τη να πούμε σε μια Ελλάδα που όλοι προσπαθούμε να βρούμε μια δουλεία έστω και για 4 μήνες υπάρχει και μια εταιρεία η οποία λειτουργεί με το έτσι θέλω σε καιρούς δύσκολους καμία δικαστική απόφαση δεν την αγγίζει και κανένας νόμος του κράτους .

Ένα παράπονο μόνο , όλα αυτά είναι αλήθεια και δεν υπάρχει έστω και ένας να πει κάτι για το αντίθετο έστω να με διαψεύσει και κανένας υπουργός δεν ιδρώνει απλά σου λεει με αυτά θα ασχολούμαστε τώρα ??? τι να πω λυπάμαι που είμαι μια ελληνίδα μάνα που ψάχνω για δουλειά και βλέπω γύρω μου τόση σαπίλα και ένα κράτος απών.......λυπάμαι.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!