tromaktiko: Λάθος ο τρόπος διαμαρτυρίας

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Λάθος ο τρόπος διαμαρτυρίας



Η αριστερα ζει ενα ανταρτικο και για πρωτη φορα, μετα τη χουντα, νιωθει οτι εχει λογο υπαρξης.

Όμως καποιος θα πρεπει να τους πει οτι η αμφισβήτηση των πολιτικων δικαιωματων των πολιτικων τους αντιπαλων, που στη τελικη αποκτηθηκαν μεσα απο εκλογες φερνει στο νου σταλινικες και ναζιστικες συμπεριφορες που μονο καλο δεν ειναι.
Βεβαιως να υπαρχει αντιδραση και διαμαρτυρια αλλα με τροπο που να εξυπηρετηθει τελικα το συλλογικο καλο, και οχι να γινει αφορμη να ξεσπασουν τα αριστεριστικα σταλινικα απωθημενα τους, πασης φυσεως τραμπουκοι.
Με τον τροπο αυτο στην ουσια χανεται το αρχικο μηνυμα που πρεπει να ειναι καθαρη δυσαρεσκεια και γινεται απλως ενα μηνυμα βιας και χαους κατι που πολυ συχνα ενσερνιζονται μεγαλη μεριδα των αριστερων.
Όλοι αυτοι εχουν εκπροσωπους στη βουλη και καλο θα ηταν να προσφερουν λυσεις εφικτες για να βοηθησουν τη χωρα αντι να ξοδευουν τα γιαουρτια και τον χρονο τους με παιδαριωδεις αντιδρασεις.
Ας δωσουν λυσεις εφικτες,ας καταγγειλουν τη διαφθορα επισημα, ας απαιτησουν μεσω της θεσης τους πραγματικη καθαρση του σαπιου συστηματος που μας κυβερνα δεκαετιες τωρα.
Αυτο ομως ειναι αδυνατο απλα και μονο γιατι κατι τετοιο απαιτει πολιτικη ευθυνη και κανενα αριστερο κομμα δε φαινεται να διαθετει ουτε καν τη διαθεση να το προσπαθησει.
Ας συνεχιζουν λοιπον τον κλεφτοπολεμο σαν τα παιδακια στη παιδικη χαρα αλλα ας μας αφησουν ησυχους να θρυνησουμε τον χαμο της πατριδας μας, του μελλοντος μας και των ονειρων μας.



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!