tromaktiko: Ο Δήμος Αμαρουσίου απαντά στο "Τί ήθελε η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος στον δήμο;;;"

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Ο Δήμος Αμαρουσίου απαντά στο "Τί ήθελε η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος στον δήμο;;;"



Για την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας, ο Δήμος Αμαρουσίου διαψεύδει κατηγορηματικά ανάρτηση της ιστοσελίδας σας...με ημερομηνία 28 Απριλίου 2011 και τίτλο: «Τί ήθελε η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος στο Δήμο;»

Η αλήθεια είναι ότι ουδέποτε συνέβησαν τα όσα δημοσιεύετε.

Ποτέ δεν επισκέφθηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το Δήμο Αμαρουσίου, ούτε φυσικά κατασχέθηκαν υπολογιστές από οποιοδήποτε γραφείο.

Όσον αφορά στην απουσία του Δημάρχου από την πόλη, κατά τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα στην οποία αναφέρεται το δημοσίευμα, έχουμε ήδη ενημερώσει με σχετικό Δελτίο Τύπου ότι o κ. Πατούλης επισκέφθηκε τον Πατριαρχικό Οίκο στο Φανάρι για να γιορτάσει την Ανάσταση του Κυρίου κοντά στον Οικουμενικό Χριστιανισμό και στον Ελληνισμό της Πόλης, τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει κατά την προηγούμενη επίσκεψή του. Στόχος του Δημάρχου είναι η σύσφιξη των δεσμών μεταξύ των Ελλήνων της Διασποράς και την πόλης του Αμαρουσίου,κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του στην Κωνσταντινούπολη.

Όλα λοιπόν όσα αναφέρονται ως περιεχόμενο στην ανάρτησή σας στερούνται αλήθειας, γι αυτό σας παρακαλούμε όπως προχωρήσετε στη δημοσίευση της απάντησής μας αλλά και στην απόσυρση της ανακριβούς αυτής ανάρτησης.

Στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.
Γραφείο Τύπου Δήμου Αμαρουσίου
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!