tromaktiko: Γουστ-Αρη να πάει πλέι οφ!

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Γουστ-Αρη να πάει πλέι οφ!



Γουστ-Αρη να πάει πλέι οφ!
Με τον προσφιλή τρόπο του Τσιώλη, με νέα ανατροπή, ο Αρης επικράτησε του Ολυμπιακού Βόλου (2-1) στο «Βικελίδης» και ανέβασε...
τις μετοχές του για playoffs μία αγωνιστική πριν το φινάλε. Man of the match: Νέτο... σκέτο! Ο Βραζιλιάνος σφράγισε την 4η σερί ανατροπή
 του Αρη με κοντινή κεφαλιά, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 και χαρίζοντας μία απίστευτα σημαντική νίκη στην ομάδα του, που δεν αποκλείεται να κρίνει τη χρονιά. Ο Νέτο εκτός από το ότι βρέθηκε στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή ήταν μέσα σε όλες της φάσεις και έβγαλε μεγάλο πάθος για τη νίκη.
Αδύναμος κρίκος: Οι απουσίες του Ολυμπιακού Βόλου, όπως αποδείχθηκε, έγειραν την πλάστιγκα υπέρ του Αρη, ο οποίος πίεσε και στο τέλος γύρισε το ματς. Χωρίς τους μισούς βασικούς, η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη βρέθηκε κοντά σε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, όμως η έλλειψη βάθους στον πάγκο έκανε τη διαφορά και έφερε την ήττα.
Στο ύψος του: Για ακόμα μία φορά ο Τσιώλης δικαιώθηκε με τις επιλογές του και πλήγωσε όσο δεν πάει την πρώην ομάδα του, την οποία μάλιστα δεν αποκλείεται στο τέλος της σεζόν να θέσει εκτός πεντάδας. Παρότι το ματς, όπως και τα προηγούμενα τρία, δεν του ξεκίνησε καλά, έκανε αλλαγή στο 38', έπαιξε φουλ επίθεση και αφού γύρισε το αποτέλεσμα διόρθωσε τακτικά τα όποια 'ρίσκα' είχε πάρει στην επανάληψη. Εξαιρετικό κοουτσάρισμα από τον Ελληνα τεχνικό ο οποίος δικαίωσε 200% αυτούς που τον επέλεξαν.
Η γκάφα: Βελλίδης. Παραλίγο το λάθος του να κοστίσει στον Αρη, όμως τελικά ήταν μία γκάφα πιυ θα ξεχαστεί. Ο Ελληνας τερματοφύλακας έκανε τραγική έξοδο στο 31' και γκρέμισε τον Σολάκη παραχωρόντας καθαρό πέναλτι στον Ολυμπιακό Βόλου. Αν και έπεσε σωστά είδε τη μπάλα στα δίχτυατου και το 0-1 να τον βαραίνει.
Το στραγάλι: Σωστός στις περισσότερες αποφάσεις του ο Κάκος, όπως το πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου, όμως κανείς δεν κατάλαβε τον λόγο για τον οποίο ακύρωσε το γκολ του Αρη με το σκορ στο 1-1, σε μία πολύ δύσκολη φάση.
Το ταμείο του gazzetta.gr: Πολύ δυνατό ματς έγινε στο «Βικελίδης» με συγκλονιστική εξέλιξη και φινάλε. Ο Αρης έφτυσε αίμα κόντρα στον... μισό Ολυμπιακό Βόλου, όμως πήρε τη νίκη που μεταφέρει το ενδιαφέρον για την 5η θέση στην τελευταία αγωνιστική. Ρίσκαρε ο Τσιώλης και δικαιώθηκε σε ένα ματς το οποίο έληξε με ένταση και την αποβολή του Γιακούποβιτς. Αντίθετα συναισθήματα από τον Ρόκκα, ο οποίος πήγε καιο χαιρέτισε τον πρώην προπονητή του.
Οι συνθέσεις
Αρης (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Νέτο, Ρονάλντο, Τόχα (71' Καζναφέρης), Τζέζαρεκ, Μίσελ, Πορτίγια, Μενδρινός (38' Κόκε), Μπομπαντίγια (63' Περέιρα), Λαζαρίδης, Βανγκέλι.
Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ούμπιδες, Ψυχογιός, Μητρόπουλος, Γκοτοβός (83' Μπερτόλντι), Σολάκης (87' Ροντίγκες), Μάρτιν, Μπρέσκα (63' Νέμεθ), Τόμας, Ακόστα, Ρόκας.
Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Μπιτσίδης (Θράκης)
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!