tromaktiko: Ο "Άγιος" Πανίκας...

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Ο "Άγιος" Πανίκας...



Για να τελειώνουμε με αυτό το σίριαλ ,με το δακρύβρεχτο σενάριο με μπόλικη δόση "τσαμπουκά" και αρκετές πινελιές πατριωτισμού και φυσικά...
την πρωτοφανή και υποψήφια για Oscar πια ερμηνεία του Mr. Zoro - ΠΡΩΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Πανίκα Ψωμιάδη... μπορεί επιτέλους κάποιος απο τα εκατομμύρια ψηφοφόρους του (τουλάχιστον έτσι πιστεύει) να στείλει μια ανάρτηση και να μας πεί πώς ο ευαίσθητος Κύριος Νομάρχης τον λυπήθηκε και τον βοήθησε όταν και αυτός το είχε ανάγκη?
Θέλω επιτέλους να ακούσω ότι αυτός ο άνθρωπος ΟΝΤΩΣ βοήθησε κάποιον επειδή εκτός από πολιτικός είναι και άνθρωπος.Κάποιον εκτός από τον άτυχο Βενζινά που κατάκλεβε τον κόσμο.Και για να μήν τρελλαθούμε τελείως , ποιός είπε ότι οι Ληστές ,οι Απατεώνες,οι Εγκληματίες δεν αρρωσταίνουν και δεν πεθαίνουν? Ναί είναι θνητοί όπως όλοι μας αλλά ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ γιατί είναι άπληστοι πολλές φορές και δεν αρκούνται σε ένα μεροκάματο.Θέλουν την μεγάλη Ζωή ,γουστάρουν την "κονόμα" !
Οπότε ακόμη και αν τον λυπήθηκες Πανίκα ...πήρες μια λάθος απόφαση εις βάρος μου και εις βάρος όλων των Θεσσαλονικέων.Δηλαδή αν κάποιος κλέψει την επιχείρηση της συζύγου σου θα τον λυπηθείς αν σου πεί ότι είναι καρκινοπαθής ? όχι 89.000 .... 1.890.000 θα το κάνεις το πρόστιμο!
Επιτέλους σεβαστείτε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης ! όχι μόνο να έχετε "εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη" όταν είναι μακριά απο τον κ..... σας!
Ο Κόσμος σας ψηφίζει για να είστε δίκαιοι και να προασπίζεστε το δημόσιο συμφέρον!Αν θέλαμε την Μητέρα Τερέζα θα σας το λέγαμε.Δεν θέλουμε ούτε Ζορό ούτε Superman ούτε Τον Εξολοθρευτή στη ζωή μας.Οι κλέφτες και οι ανίκανοι σπίτι τους και στη φυλακή ...αυτό ισχύει για όλους και αυτό σας το φωνάζει καθημερινά ο κόσμος.ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ σας....

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!