tromaktiko: Εθελοντές στη μάχη για την Αγία Τριάδα

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Εθελοντές στη μάχη για την Αγία Τριάδα



Μια εκδήλωση διαφορετική από τις άλλες θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, στην καρδιά του πολυπολιτισμικού Ηρακλείου.
Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας, σε συνεργασία με εθελοντές, αναλαμβάνει να βάψει και να καθαρίσει την υποβαθμισμένη γειτονιά. Να της δώσει πνοή από την πνοή του και να δώσει την ευκαιρία σε όλους να προσφέρουν κάτι που δεν κοστίζει αλλά αξίζει...
Και αυτό το κάτι δεν είναι άλλο από την ανιδιοτελή προσφορά. Όποιος θέλει να νιώσει τη χαρά της δεν έχει παρά να βρεθεί αύριο Κυριακή στις 10 το πρωί στην οδό Ντεντιδάκηδων. Οι διοργανωτές ξεσηκώνουν τον κόσμο λέγοντας: «Βάλτε στολές εργασίας, φέρτε τα πινέλα και τις βούρτσες σας και την καλή σας διάθεση σε ένα ολοήμερο πάρτι που θα μεταμορφώσει μια παλιά, ιστορική γειτονιά».

Εθελοντική προσφορά
Ευπρόσδεκτοι είναι όλοι: οι κάτοικοι της περιοχής, μετανάστες, παλαιοί κάτοικοι, ομάδες πολιτών, αλλά και όσοι αγαπούν τον τόπο μας και επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά. Ευπρόσδεκτες είναι και οι σπεσιαλιτέ τους για τη "συνεταιρική" κουζίνα του θα στηθεί στο χώρο της ανάπλασης, γιατί ως γνωστό "νηστικό αρκούδι δε χορεύει".
Η ανάπλαση της περιοχής θα έχει χαρακτήρα street party (πάρτι δρόμου), με μουσικές από γνωστούς DJs της πόλης. Για τις ανάγκες της ωραίας αυτής πρωτοβουλίας από το τμήμα κυκλοφορίας του Δήμου Ηρακλείου δόθηκε άδεια για τη διακοπή της κυκλοφορίας στις οδούς Ντεντιδάκηδων και Μαστραχά αύριο Κυριακή από τις 7 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.
Μια εβδομάδα αργότερα, δηλαδή την άλλη Κυριακή 10 Απριλίου, στον ίδιο χώρο της ανάπλασης θα ακολουθήσει ανταλλακτικό-χαριστικό παζάρι και άλλες εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν προσεχώς.



http://heraklion1.blogspot.com/2011/04/blog-post_840.html
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!