tromaktiko: Θαυμάστε τον ΟΤΕ και την ΔΕΗ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Θαυμάστε τον ΟΤΕ και την ΔΕΗ



Στις 8/3/2011 στην Αττική επικρατούσαν ακραία καιρικά φαινόμενα( στην περιοχή μου Π. Ψυχικό).. οι άνεμοι ήταν 10 και με ριπές περισσότερο απο 10 μποφόρ(θύελλα) με αποτέλεσμα να ξεριζωθεί ένα πεύκο να μου καταστρέψει ένα αυτοκίνητο να ξηλώσει το καλώδιο της ΔΕΗ αλλά και του ΟΤΕ.
Η ΔΕΗ έρχεται την ίδια μέρα και επισκευάζει πρόχειρα το καλώδιο δένοντας το σε ένα άγκιστρο στο οποίο ήταν δεμένο το καλώδιο του ΟΤΕ και το οποίο τώρα φέρει τα φορτία και των δύο καλωδίων και είναι έτοιμο να αποκολληθεί.
Επικοινωνώ τηλεφωνικά με την ΔΕΗ η οποία υποσχεται να κάνει σωστή αποκατάσταση της βλάβης.Περνούν οι μέρες τίποτε
Στέλνω φάξ στον Διευθυντή της περιφέρειας Φιλοθέης Κιφησιάς στις 17/3 προφανώς το διαβάζει και το πετάει στο κάλαθο των αχρήστων μέχρι σήμερα 1/4/2011 καμμία ενέργεια .Στέλνω φάξ στο τεχνικό τμήμα του ΟΤΕ με περιγραφή της ζημιάς στις στο καλώδιο και αίτηση για αποκατάσταση της ζημιάς στις 13/3 το διαβάζουν και προφανώς το πετούν στα σκουπίδια.
Μετά απο αυτά δεν με ενδιαφέρει άν η ΔΕΗ πουληθεί ή δεν πουληθεί αφού αδυνατεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της έχοντας την διαχείρηση του δικτύου και με τον ΟΤΕ έχω την ίδια ακριβώς άποψη.
Να σημειώσω ότι στις τηλεφωνικές επικοινωνίες κυρίως με την ΔΕΗ αντιμετώπισα αδιαφορία και συμπεριφορά λες και ήμουν κάποιος που ζητούσε κάτι και όχι ο πελάτης που ζητά να εξυπηρετηθεί.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!