tromaktiko: Σχετικά με την οδήγηση

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Σχετικά με την οδήγηση



Σχετικά με την αντιπαράθεση μεταξύ μοτοσικλετιστών και οδηγών αυτοκινήτων έχω να πω ότι η αλήθεια είναι όπως πάντα κάπου στη μέση.

Στο συγκεκριμένο θέμα δίκιο δεν υπάρχει σε καμιά πλευρά γιατί πάρα πολύ απλά ο ένας γράφει στα παλιά του παπούτσια τον άλλο ανάλογα με το τι ακριβώς οδηγεί.
Έτσι λοιπόν οι μεν μοτοσικλετιστές έχουν αποκτήσει το δικαίωμα να κάνουν σχεδόν ότι τους γουστάρει στο δρόμο χωρίς να τους ακουμπάει ο ΚΟΚ.Μπορούν άνετα να μπαίνουν σε οποιοδήποτε στενό γουστάρουν για να κόψουν δρόμο,μπορούν άνετα να περνούν ανάμεσα από αυτοκίνητα που τρέχουν με 100χλμ και γενικά οφείλεις να τους κάνεις χώρο πάντα γιατί αλλιώς είσαι γαϊδούρι κτλ.
Οι οδηγοί αυτοκινήτων ή αλλιώς οι άρχοντες του δρόμου καλά βολεμένοι στην ζέστη τους το χειμώνα και στην δροσιά το καλοκαίρι νιώθουν τόσο άνετα και ανώτερα που ενώ οδηγούν μπορούν να μιλούν στο τηλ ,να τσακώνονται με το συνοδηγό και γενικώς να κάνουν ότι ακριβώς θα έκαναν στο σαλόνι του σπιτιού τους αδιαφορώντας για το δρόμο.Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως είναι ότι οι περισσότεροι έχουν επιλέξει αυτοκίνητα που δεν μπορούν να οδηγήσουν γιατί πάρα πολύ απλά δεν έχουν την ικανότητα.Καλό το τζιπ αλλά αν δεν έχεις την εμπειρία να καταλαβαίνει! ς τους καθρέφτες τότε έχεις πρόβλημα ή καλύτερα έχουμε όλοι πρόβλημα γιατί είσαι δημόσιος κίνδυνος.
Το ίδιο ισχύει και για τα γρήγορα αυτοκίνητα γιατί η μετάβαση από το lada στην ferrari σπανίως γίνεται αναίμακτα.
Συμπέρασμα:Ας προσέχει ο καθένας τον εαυτό του γιατί αν περιμένεις από τους άλλους...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!