tromaktiko: Όλα ανοιχτά για Φερέιρα

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Όλα ανοιχτά για Φερέιρα



Οι δηλώσεις του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την κατάσταση στην Ελλάδα που τον έχει κουράσει, αλλά και ο προβληματισμός του Παναθηναϊκού για την εικόνα της ομάδας αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για το μέλλον της συνεργασίας.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, η οποία τον έχει κουράσει, αναφερόμενος για την διαιτησία και την συμπεριφορά στα γήπεδα δείχνουν ότι ο πορτογάλος είναι προβληματισμένος.

Εκτός από την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο ο πορτογάλος είναι προβληματισμένος και για την κατάσταση του Παναθηναϊκού, καθώς το μέλλον φαντάζει αβέβαιο.

Από την πλευρά του Τριφυλλιού, υπάρχει προβληματισμός για την κακή εικόνα της ομάδας μετά το Καραϊσκάκη, που αν συνεχιστεί στα πλέι οφ και με ενδεχόμενη αποτυχία του Παναθηναϊκού να πάρει την πρώτη θέση, τότε σίγουρα θα δημιουργήσει θέμα προπονητή.

Αν αυτό συμβεί τότε το διαζύγιο θα είναι συναινετικό, καθώς σύμφωνα με την «Sportday», ο Φερέιρα αυτή τη στιγμή φαίνεται να θέλει περισσότερο να αποχωρήσει παρά να μείνει.
http://www.gazzetta.gr/


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!