tromaktiko: Μια ιστορία θα σας πω….

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Μια ιστορία θα σας πω….



Κάποτε ήταν ένας ενημερωτικός ειδησεογραφικός τηλεοπτικός σταθμός με σεβασμό στο περιβάλλον, οικολογική ευαισθησία...εξορμήσεις δενδροφύτευσης (φύτεψε κι εσύ έναν εργαζόμενο, μπορείς) χάριζε στους πολίτες λάμπες χαμηλής κατανάλωσης εξοικονόμησης ενέργειας και άλλαζε τα φώτα στους εργαζόμενούς του.

Μια φορά κι έναν καιρό παρουσίασε το παραμύθι της κρίσης σε όσους εργαζόμενους απόμειναν, υποσχόμενος ότι αν δεχτούν μείωση μισθών 10% θα διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους, πράγμα το οποίο και δέχτηκαν.

Το παραμύθι αυτό είχε λυπημένο τέλος γιατί απολύθηκαν 15 εργαζόμενοι λίγους μήνες μετά την μείωση των μισθών. Τώρα λοιπόν που οι τεχνικοί τηλεόρασης απεργούν σε όλα τα κανάλια γιατί δεν δέχονται μείωση μισθών καλούνται οι εργαζόμενοι αυτού του σταθμού να αποφασίσουν με ποιους θα πάνε και ποιους θα αφήσουν γιατί θα ακολουθήσουν κι άλλες μειώσεις μισθών και άλλες απολύσεις, εφ’ όσον κάποιοι θα πρέπει να συνεχίσουν να παίρνουν τους παχυλούς τους μισθούς μιας και προέρχονται από μεταγραφή της κρατικής τηλεόρασης.

Αν και τώρα επιλέξουν τον λάθος δρόμο, θα βρεθούν μόνοι.

Προς τους εργαζόμενους τεχνικούς του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!