tromaktiko: Σκέψεις για: Νεοέλληνας - Ελλάδα και... πρώτες βοήθειες

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Σκέψεις για: Νεοέλληνας - Ελλάδα και... πρώτες βοήθειες



Διαβαζω περι αναμονης στα νοσοκομεια κλπ κλπ... Εσεις οι Ελληναρες νομιζετε οτι εχετε παντα δικιο οταν πατε οπουδηποτε, στο νοσοκομειο θα ειναι διαφορετικα? Η αναμονη οφειλεται στο οτι...
: 1)Ειναι υποστελεχωμενα τα νοσοκομεια σε γιατρους και νοσηλευτες και συνδυαζεται με το 2) ο καθε Ελληναρας που δεν εχει καποιο οξυ προβλημα παει και μια βολτιτσα απο κει γιατι... "εγκω πλερωνω γκια αζφαλεια" και ας ΜΗΝ εχει κατι επειγον, αφου τα ραντεβου αργουν μωρε αδερφεεεεεεεεε και αν βαλεις και το 3) οταν εσυ πας για να εξεταστεις και περιμενεις, σκανε ενα σωρο αληθινα επειγοντα και εξεταζεσαι μετα απο ολα αυτα τα πραγματικα επειγοντα, καταλαβαινεις ελπιζω για την αναμονη ε? Αν θελεις να κανεις ΚΑΙ τη δουλεια του γιατρου στο ποιο περιστατικο ειναι επειγον (μιας και επειδη πηγες εσυ ο κακαω και δερνω ξερολας) ε πηγαινε και κανε ΚΑΙ αυτο. Μιας και τα ξερεις ΟΛΑ δηλαδη, τραβα δωσε και εκει τα φωτα σου μπας και μπει καμια ταξη στα νοσοκομεια!

Αρκετα γεμισαμε με κοσμο που νομιζει οτι ολος ο κοσμος ειναι το δικο του μπου...και επειδη...πληρωνει (ΜΕΓΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ), ολοι μα ολοι θα του κατσουν να τους απαυτωσει και να πουν και ευχαριστω. ΟΛΟΙ οι εργαζομενοι πληρωνουν εισφορες βαρυμαγκα, ξεκολλα πια με τον πανηλιθιο εγωισμο "ΕΓΩ πληρωνω ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ"... " .Θες να διαμαρτυρυθεις θρασυδειλε νταη? Τραβα εκει, στο Λοβερδο που κανει κουμαντο -και ειπε και το απαιχτο "να μη γινει καμια προσληψη"- και φωναξε, ουρλιαξε μεχρι να βγαλεις αιμα απο το λαιμο. Να προσληφθουν ειδικευομενοι φαφλαταδες ελληναρε; (αυτοι βγαζουν τη δουλεια, αλλα τι σου λεω?εδω ξερεις τα μυστικα του συμπαντος, αυτο δε θα ξερεις?), να μπουν νοσηλευτες που τους εχει γδαρει το πετσι τους η ανεργια (ή μηπως το διαλεξαν και καλα να παθουν και αυτοι ανθρωπε με δεικτη νοημοσυνης 50?). Αλλα μια ζωη αυτο εμαθες. Ολα ειναι το προσωπικο σου γηπεδο που θα πουλας τσαμπουκα, ολοι οι αλλοι ειναι οι πριβε σου π..... (να με συγχωρειτε) να βγαλεις τον υπερμετρο τραμπουκισμο, τις υστερικες φωνες σου, τις ανασφαλειες σου, την α..... σου μιας και "αντρα τον θελω και ΤΩΡΑ τον θελω". Λες και δεν υπαρχουν ανθρωποι εκτος απο σενα, λες και τα ξερεις ολα τοοοοοοοσο καλα. Ουστ. Κατσε να γκρινιαξεις στα κεφαλια που δινουν τις εντολες, οχι στους εργαζομενους που βγαζουν τα προς το ζειν και νομιζεις οτι εχουν και προσωπικα κιολας μαζι σου.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!