tromaktiko: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σας αποκαλύπτουμε την ταυτότητα του Ράπερ που κρύβεται πίσω από απειλές μέσω Facebook !

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σας αποκαλύπτουμε την ταυτότητα του Ράπερ που κρύβεται πίσω από απειλές μέσω Facebook !



Ένας Ράπερ γνωστός για την οξύθυμη συμπεριφορά του πήρε πολύ πρόσφατα μετεγγραφή από την δισκογραφική εταιρία Heaven Music στην εταιρία LEGEND Γενική Εκδοτική, ύστερα από απαλλακτικό που του έδωσε η πρώτη. Ο Συγκεκριμένος ραψωδός έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή του σε Reality τηλεπαιχνίδι ενώ στην συνέχεια ακολούθησε δισκογραφική πορεία με τραγούδια που είχαν καυτές συμμετοχές από το ωραίο φύλο. Ο λόγος για τον...
"Λάβα" ή κατά κόσμο Κώστα Μολτσίδη. Πρόσφατα αρκετοί καλλιτέχνες και απλοί χρήστες του Facebook, άρχισαν να λαμβάνουν απειλητικά Messages από ένα "ψεύτικο" προφίλ το οποίο όπως διαπίστωναν με από τις αναρτήσεις στο "Wall" του, έιχε αναφορές μόνο για τον συγκεριμένο καλλιτέχνη. Το συγκεκριμένο Facebook page σας το είχαμε αποκλειστικά αποκαλύψη σε ανάρτησή μας στις 06.04 σε ανάλογη ανάρτηση, μετά από καταγγελίες αναγνωστών. Ο λόγος; Πρόσφατα κυκλοφόρησε ψηφιακό Single το οποίο όπως όλα δείχνουν δεν έλαβε τα καλύτερα σχόλια στο Facebook από κάποιους. Αυτό πυροδότησε την φαντασία του καλλιτέχνη ο οποίος κλεισμένος σε ένα δωμάτιο άρχισε να στέλνει απειλητικά μηνύματα σε όσους υποπτευόταν ότι σχολίαζαν το τραγούδι του αρνητικά, μέσα από ένα γυναικείο προφίλ της γνωστής διαδικτυακής κοινότητας.
Σαν να μην έφτανε αυτό, ο "Λάβα" συνέχισε και σε ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι σε παλιούς του συνεργάτες - παραγωγούς, από την τότε θητεία του στη HEAVEN. Συγκριμένα φέρεται να έχει αφήσει ωφειλές από παλιότερα τραγούδια του και σύμφωνα με τις καταγγελίες, όταν οι πρώην συνεργάτες τον ενημέρωναν για αυτές ο ίδιος μέσω SMS τους απειλούσε.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!