tromaktiko: Παραμένει το αδιέξοδο με Τρικαλινή επιχείρηση και 100 απολυμένους εργαζόμενους

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Παραμένει το αδιέξοδο με Τρικαλινή επιχείρηση και 100 απολυμένους εργαζόμενους



Προσπάθειες καταβλήθηκαν από κοινού σήμερα από την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων και από την Επιθεώρηση Εργασίας Τρικάλων, να βρεθεί κάποια λύση στην υπόθεση της τεράστιας οφειλής Τρικαλινής επιχείρησης προς 100 και πλέον πρώην εργαζομένους της εδώ και πολλούς μήνες.
Τον περασμένο Οκτώβριο όπως είχε αποκαλύψει το trikalanews.gr, εκπρόσωπος της επιχείρησης σε σύσκεψη που είχε γίνει, είχε ζητήσει «εύλογο χρονικό διάστημα» για να ταχτοποιήσει την οικονομική του υποχρέωση, αλλά έκτοτε δεν το έπραξε.
Σήμερα, το κλιμάκιο του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου και ο υπεύθυνος της Επιθεώρησης Εργασίας, για αρκετή ώρα δεν μπορούσαν να μπουν στην επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα του επίπλου και που τελικά άνοιξε τις πόρτες και έγιναν διαβουλεύσεις, την ώρα που την Τετάρτη εκδικάζεται μήνυση από μερικούς από τους εργαζόμενους που ζητούν τα χρήματα τους.
Εκπρόσωποι της επιχείρησης, δήλωσαν στο κλιμάκιο που τους επισκέφθηκε σήμερα πως «η επιχείρηση δεν λειτουργεί», παρόλο που υπάρχουν σε αυτή 9 εργαζόμενοι όπως καταγγέλλουν οι απολυμένοι υπάλληλοι, επέρριψαν στην οικονομική κρίση την αδυναμία να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις και ταυτόχρονα δεν επιβεβαίωσαν αλλά ούτε διέψευσαν την πληροφορία πως η επιχείρηση …μετακόμισε και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Βουλγαρία…
Από την σημερινή συνάντηση, δεν προέκυψε κάποιο αισιόδοξο μήνυμα για την καταβολή των οφειλών της επιχείρησης και πλέον άπαντες στρέφουν το βλέμμα τους στα δικαστήρια Τρικάλων στην εκδίκαση της μεθαυριανής υπόθεσης όπου πρώην εργαζόμενοι θα επιδιώξουν να πετύχουν να πάρουν τα χρήματά τους.

http://www.trikalanews.gr/


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!