1. Κάμπινγκ Καμένων Βούρλων
Παραθαλάσσιο ακίνητο στη θέση Μύλοι Κονιαβίτη Καμένων Βούρλων, έκτασης 330 στρ. (τμήμα ευρύτερης έκτασης ΕΟΤ 863 στρ. περίπου). Το κάμπινγκ έχει δυναμικότητα 250 θέσεων (για τροχόσπιτα – σκηνές), 50 οικίσκους (1.200 άτομα) και στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνει 15 συγκροτήματα κοινής χρήσης, καταστήματα και αθλητικούς χώρους (δύο γήπεδα μπάσκετ, ένα τένις, παιδική χαρά).
2. Κάμπινγκ Παλιουρίου
Βρίσκεται στο Παλιούρι Χαλκιδικής, στη νοτιοανατολική πλευρά της χερσονήσου της Κασσάνδρας, σε απόσταση 110 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη. Το κάμπινγκ καταλαμβάνει παραλιακή έκταση 200 στρ. περίπου (τμήμα ευρύτερης έκτασης ΕΟΤ, 1.900 στρ. περίπου). Εχει δυναμικότητα 100 θέσεις τροχόσπιτων – σκηνών (300 άτομα), 500 μη αριθμημένες θέσεις (1.500 άτομα εκτός προδιαγραφών άδειας λειτουργίας) και στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνει πέντε συγκροτήματα κοινής χρήσης.
3. Γκολφ Αφάντου
Πρόκειται για γήπεδο γκολφ (έτος κατασκευής 1973) και κτιριακές εγκαταστάσεις προς εξυπηρέτηση των πελατών – παιχτών, σε παραλιακή έκταση εμβαδού περίπου 1.500 στρ., που βρίσκεται στην περιοχή Αφάντου, 20 χλμ. νότια της πόλης της Ρόδου, στην ανατολική πλευρά του νησιού. Τα τελευταία 12 χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί τρεις διαγωνισμοί για τη μακροχρόνια εκμίσθωση της έκτασης, χωρίς όμως να έχει ολοκληρωθεί καμία διαδικασία.
4. Κτήμα Ζαχάρως
Εδαφική έκταση 125 στρεμμάτων με τουριστικό περίπτερο στην Ηλεία. Στο κτήμα Ζαχάρως με μέτωπο 780 μέτρα στη παραλία, υπάρχει δυνατότητα ανέγερσης εγκαταστάσεων 20.000 τ.μ.
5. Ξενία Καρτερού
Εδαφική έκταση και αιγιαλός με ξενοδοχειακή εγκατάσταση (μη λειτουργούσα) στο Ηράκλειο Κρήτης. Εργο του αρχιτέκτονα Α. Κωνσταντινίδη το «Μοτέλ Ξενία», χτίστηκε το 1966 στην παραλιακή περιοχή Καρτερός, λίγα μέτρα από την παραλία της Αμνισσού και αποτελείται από επτά ισόγεια συγκροτήματα.
6. Ιαματική πηγή Κουνουπελίου
Εδαφική έκταση με παλιές υδροθεραπευτικές εγκαταστάσεις (μη λειτουργούσες) στην Ηλεία.
7. Κτήμα Τσαμπίκας Ρόδου
Σχολάζουσα εδαφική έκταση 1.400 στρ. μετά αιγιαλού.
8. Κτήμα Αλυκών Αναβύσσου
Εδαφική έκταση μετά αιγιαλού, το ακίνητο «Κτήμα Αλυκών Αναβύσσου», αξιοποιήσιμης επιφάνειας 1.202 στρ. βρίσκεται στα δυτικά παράλια της Λαυρεωτικής προς τον Σαρωνικό Κόλπο, στον όρμο της Αναβύσσου, σε απόσταση 50 περίπου χλμ. από την Αθήνα.
9. Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο Μαρκοπούλου
Το Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο Αττικής, η κατασκευή του οποίου ολοκληρώθηκε το 2003, φιλοξένησε τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο του 2004 τους Ολυμπιακούς και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Ιππασίας. Το Κέντρο εκτείνεται σε 940 στρέμματα και περιλαμβάνει αίθουσες εργασίας, μόνιμες κερκίδες, αγωνιστικούς χώρους, στάβλους και χώρους πάρκινγκ.
10. Ζώνη Ανάπλασης ΙΙΙ Ολυμπιακού Πόλου Φαλήρου (Τάε Κβο Ντο)
Η Ζώνη Ανάπλασης Φαλήρου III περιλαμβάνει το κλειστό γυμναστήριο Ταε Κβο Ντο Φαλήρου με τον περιβάλλοντα χώρο, την Πλατεία Νερού με τα κτίρια εξυπηρέτησής της, τμήμα της «Εσπλανάδας» στην κατάληξη της λεωφόρου Ποσειδώνος και τμήμα της παραλιακής ζώνης που παραμένει αδιαμόρφωτη. Στις 7 Δεκεμβρίου 2010 προκηρύχθηκε η πρώτη φάση του διαγωνισμού για τη μετασκευή, της ολυμπιακής εγκατάστασης του Ταε Κβο Ντο σε συνεδριακό κέντρο, ο οποίος πρόσφατα έλαβε νέα (τρίτη) παράταση έως τις 4 Ιουλίου 2011.
www.greekfinanceforum.com