tromaktiko: Απάντηση στο: "Μια ζωή θα ζείτε με δικαιολογίες..."

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Απάντηση στο: "Μια ζωή θα ζείτε με δικαιολογίες..."



http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_7151.html
Φίλε μου κουλ. Δεν το λένε οι ίδιοι αυτό. Τώρα το λένε άλλοι. Σε πληροφορώ ότι όσοι δεν κατεβαίναμε σε πορείες παλιά, εκεί είμαστε τώρα.
Δεν είναι οι ίδιοι αυτοί που κατηγορούν αυτή την κίνηση. Είναι όσοι τελικά, με τις κομματικές και συνδικαλιστικές τους πορείες, αποδείχθηκε ότι δεν εκφράζουν την μάζα του Ελληνικού λαού και ότι είναι μικρές αλλά φανατισμένες μειοψηφίες.
Όσοι για διάφορους λόγους δεν κατεβαίναμε παλιά είμαστε εκεί και στηρίζουμε την κίνηση αυτή. Συγχαρητήρια, απλά πάντα να σκέφτεστε όλοι (και εγώ) ότι να διαμαρτύρεσαι είναι καλό, αλλά πρέπει να ζητάς και να ψάχνεις και λύσεις στο πρόβλημα. Δεν αρκεί να το βλέπεις και να γκρινιάζεις. Οι πολιτικοί πρέπει να δώσουν λύση πραγματική, σύγχρονη και εθνική που να είναι αναλυτική και να εξηγήσουν αναλυτικά τα υπέρ και τα κατά (τουλάχιστον όσα από αυτά μπορούν να αναλύσουν ανοιχτά).
Αλλά και εμείς πρέπει να έχουμε μάτια και αυτιά ανοιχτά, μακριά από αγκυλώσεις του παρελθόντος. Σαν πολίτες πρέπει να σκεφτούμε πιο ώριμα από παλιά. Να στηρίξουμε αυτό που βλέπουμε σαν λύση, αφού πρώτα όλοι καταθέσουν τις προτασεις τους. Ο καιρός των "απολιτικων" και των κομματόσκυλων τελείωσε. Και τα 2 είναι λάθος.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!