tromaktiko: Τρεις γαλάζιες σημαίες λιγότερες για το ν. Καβάλας – 13 φέτος αντί για τις περυσινές 16

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Τρεις γαλάζιες σημαίες λιγότερες για το ν. Καβάλας – 13 φέτος αντί για τις περυσινές 16



Μόνο 13 γαλάζιες σημαίες θα κυματίζουν φέτος στις παραλίες του νομού Καβάλας, στο ηπειρωτικό τμήμα και στη Θάσο, αντί για 16 που είχαν εξασφαλιστεί πέρυσι.
Φέτος «κόπηκαν» οι παραλίες της Καλαμίτσας, της Ραψάνης και του...
 Περιγιαλίου (δήμος Καβάλας) και Τούζλας – Παραλία Οφρυνίου (δήμος Παγγαίου), ενώ προστέθηκε η παραλία του Πρίνου Θάσου - Δασύλλιο 2.

Συγκεκριμένα, φέτος στο δήμο Καβάλας οι ακτές που έχουν τιμηθεί με γαλάζια σημαία (βραβείο που απονέμεται για την πλήρωση μιας σειράς κριτηρίων καθαριότητας, ασφάλειας, παροχής υπηρεσιών προς το κοινό κ.α.) είναι μόνο ο Μπάτης και η Τόσκα. Στο δήμο Παγγαίου οι Αμμόλοφοι Νέας Περάμου, η παραλία Νέας Περάμου, η παραλία Νέας Ηρακλίτσας και η Σαρακήνα και στο δήμο Νέστου η Αμμόγλωσσα Κεραμωτής.

Τέλος, στη Θάσο με τη σημαντική διάκριση βραβεύτηκαν οι περισσότερες παραλίες –δικαιώνοντας τη φήμη του νησιού ως «ναυαρχίδα» του θερινού Τουρισμού στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης.

Μακρύαμμος, Χρυσή Αμμουδιά 2, Πευκάρι 2, Λιμένας – Λιμανάκι και Πρίνος – Δασύλλιο 2 είναι οι θασιακές ακτές που εξασφάλισαν για φέτος τη γαλάζια σημαία ποιότητας

kavalanet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!