tromaktiko: Απάντηση προς τους 2 που διαμαρτύρονται οτι δεν επιλέχθηκαν για απογραφείς

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Απάντηση προς τους 2 που διαμαρτύρονται οτι δεν επιλέχθηκαν για απογραφείς



Καλά ρε παιδιά, συνταξιούχο πήρανε, δεν πήρανε βιομήχανο! Και οσο για την κυρία που διαμαρτύρεται για την κόρη του εργοαστασιάρχη (!)... (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_1017.html και http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/2011_16.html ) αντί να της πεις μπράβο που μπήκε στο λούκι αντί να ζητήσει μερικά χρήματα απο τον πατέρα της, τη κράζεις κιόλας!!

Το μεσον που πιπιλάτε ξανά και ξανά δεν ξέρω που το είδατε, η κατάταξη που βγήκε ήταν σαφής στο ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση, αν εσας σας φαίνεται "στημένη", τι να πω, σηκώνω χέρια και πόδια ψηλά.

Σε μερικές, συγκεκριμένες περιοχές οι αιτήσεις ήταν διπλές και τριπλές από τον απαιτούμενο αριθμό, ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ θα εμεναν κάποιοι απεξω.

Και κάτι τελευταιο, ακόμα και την μέρα που άρχισε η απογραφή, υπήρχαν ΑΠΕΙΡΕΣ θέσεις κενές, σε ΟΛΗ την επικράτεια (Αθήνα, Προάστεια, Επαρχεία), σίγουρα θα υπήρχε και μια σχετικά δίπλα σας. Γιατί δεν δηλώσατε εκει, μηπως θελατε ΑΚΡΙΒΩΣ διπλα σας - μήπως να σας δώσουν και την πολυκατοικία σας, να μην κουράζεστε;;;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!