tromaktiko: Απάντηση στο "Κλείσιμο τμημάτων στο ΤΕΙ Ηρακλείου"

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Απάντηση στο "Κλείσιμο τμημάτων στο ΤΕΙ Ηρακλείου"



To άτομο που έγραψε το εξής κείμενο: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_6712.html θα ήθελα να μου απαντήσει στα εξής ερωτήματα:
1. Πότε ιδρύθηκαν τα συγκεκριμένα τμήματα; 2. Και πολύ σημαντικότερο πόσες ορκωμοσίες έχουν γίνει στο κάθε τμήμα και πόσοι φοιτητές έχουν αποφοιτήσει.
Ήμουνα φοιτήτρια στο Ηράκλειο στο πανεπιστήμιο ευτυχώς και είχα αρκετές επαφές με φοιτητές των ΤΕΙ. Αυτά που άκουγα συνέχεια από φίλους, αλλά και είχα δει και εγώ η ίδια στα ΤΕΙ είναι η εξής: Τα πάντα είναι καπελωμένα μέχρι αηδίας από ΔΑΠ και ΠΑΣΠ. Πέρα από αυτό, από πλευράς οργάνωσης τα ΤΕΙ Ηρακλείου είναι μ******λο (στην καλύτερη περίπτωση). Επίσης συγκεκριμένα για το τμήμα Πληροφορικής των ΤΕΙ πόσα χρόνια αφού ιδρύθηκε το τμήμα έγινε η πρώτη ορκωμοσία; Αρκετά... Αμφιβάλλω για το αν τα τμήματα που ανέφερες γίνεται κάποια αξιόλογη δουλειά. ! Ή αν γίνεται, καλό θα ήταν να την αναφέρεις. Γιατί αν δεν γίνεται δεν υπάρχει λόγος να είναι ανοιχτά τα τμήματα και να είναι ζημιογόνα. Λυπάμαι για τους φοιτητές των τμημάτων και τους εργαζόμενους αλλά είναι και στο χέρι τους να αποδείξουν ότι πρέπει σαν σχολές να παραμείνουν ανοιχτές. Και με το να καταγγέλεις υπεύθυνε της ΔΑΠ κάτι τέτοιο δεν καταφέρνεις τίποτα. Ξεβολέψου λίγο και τρέχα να κάνεις κάτι για να το αποτρέψεις. Αν δεν ξέρεις τι να κάνεις τότε δεν θα έπρεπε να είσαι στη θέση που είσαι. Αυτό πάει σε σένα και σε όλους των βολεμένων των παρατάξεων που δεν ξέρουν να κάνουν τίποτα άλλο από το οργανώνουν εκδρομές στη Μύκονο πάρτυ με τζάμπα ποτά.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!