tromaktiko: Ωμός εκβιασμός απο Anytimeonline ασφαλιστική

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ωμός εκβιασμός απο Anytimeonline ασφαλιστική



Τον Μάρτιο του 2011 έληξε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου μου και επειδή είχα την άνεση να το επαναδιαπραγματευτώ...
διότι ήταν εξάμηνο δεν πλήρωσα την αποστολή του νέου συμβολαίου και μετά από 7 μέρες από την λήξη μου απέστειλε η εν λόγω εταιρεία βεβαίωση ότι επειδή δεν πλήρωσα το συμβόλαιό δεν ίσχυε πιά και συμφώνησα μαζί τους.

Λόγω μετακινήσεων με τη μηχανή και εφόσον το αυτοκίνητο ήταν στο κλειστό πάρκινκ άφησα το θέμα εως ότου μου χρειαστεί πραγματικά το αυτοκίνητο και σήμερα έφτασε αυτή η ώρα, τους πήρα τηλέφωνο και ζήτησα νέο συμβόλαιο, αρχικά προσπάθησαν να με πείσουν ότι οικονομικά θα με συνέφερε καλύτερα το παλιό αλλά με ισχύ από Μάρτιο και οχι από Μάϊο.

Εφόσον τους ανέφερα ότι δεν με απασχολεί μου είπαν ότι επειδή μέχρι σήμερα θεωρητικά ήμουν ασφαλισμένος και το έγγραφο που μου έστειλαν περί διακοπής δεν το αναγνωρίζουν δεν μπορούν να ασφαλίσουν το όχημα από την ημερομηνία που ζητάω παρά να παρατείνουν το παλιό συμβόλαιο.

Αγαπητή AnytimeOnline προφανώς κατάλαβες ποιος είμαι και ετοιμάσουν να χάσεις όποιον γνωστό και άγνωστο σου εχω συστήσει καθώς και όλα τα οχήματα τα οποία ανήκουν σε εμένα στην οικογένεια μου ή σε φιλικά πρόσωπα τα οποία θα ακούσουν με ευχαρίστηση την ιστορία μου.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!