tromaktiko: Αγανακτισμένοι, όλοι μαζί!

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Αγανακτισμένοι, όλοι μαζί!



Θελω να εκφρασω μερικές απόψεις σχετικα με το κινημα των Αγανακτισμενων. Η αληθεια ειναι οτι ο βασικός λόγος που γραφω...
ειναι γιατι διαβαζω πολλα κειμενα σχετικα με το ποίος υποκυνει αυτο το κινημα, που θα καταληξουμε με αυτο, και πολλα αλλα.

Καταρχάς.Τι σας νοιαζει ρε ποιος το ξεκινησε? Για πρώτη φορα ακουω για μεγαλη οργανωση με κοσμο απο ολα τα κοινωνικα στρωματα, μάνες, κόρες, παππούδες, φτωχοι, μεσαια ταξη, καταστηματάρχες, δημοσιοι υπαλληλοι, ιδιωτικοι, κτλπ...Χωρίς κομματικούς χρωματισμούς, συνδικαλισμουσ, δεξιοσ, αριστεροσ.. ΟΛΟΙ αυτοι κατεβηκαν στο δρομο για να φωναξουν κατα της κυβέρνησής που μας εχει φερει σε αυτο το ασχημο σημειο..Και αντι να κατεβειτε μαζι τους, να σφιξετε μαζι μια γροθια, καθεστε και τους κατηγορειτε και τουσ αποκαλειτε άβουλους και υποκεινουμενο! υσ, και προσπαθειτε να φανταστειτε ποια κλικα το εχει δημιουργησει αυτο και ποια τα ανομολογητα σχεδια τησ??? Το θεωρειτε λογικο??

Μαζι σας.το ξερω οτι φταιει ο λαοσ που κατεβαινει αυτεσ τισ μερεσ εν μερη, με τισ λανθασμενεσ ψηφουσ..Εν μερη ο νεοσ δεν εχει δικαιωμα να γκρινιαζει, γιατι μπορει να ζει ακομα απο τουσ γονεισ του..Ο ταδε που μπορει να μπηκε καπου με βισμα, φακελακια, παραθυρακια και πολλα αλλα..Τα ξερω ολα αυτα..Ξερω ποσο εχουμε φταιξει ολοι...ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ, ΔΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΜΗ) ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΕ.

Προσπαθηστε να μη μεινετε ωσ Εφιαλτεσ, ωσ οι κακοι συμβουλοι η ωσ οι φοβισμενοι..Τωρα ειναι η ωρα να εννωθουμε..Μη κοιτατε τισ διαφορεσ μασ, κοιταξτε το κοινο εχθρο!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!