tromaktiko: Αυτά παθαίνεις άμα δεν είσαι ευγενικός...

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Αυτά παθαίνεις άμα δεν είσαι ευγενικός...



Έξι μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή «έφαγε» ένας 83χρονος αγανακτισμένος πολίτης, επειδή εξύβρισε τους δημοσίους υπαλλήλους...
Πριν έξι χρόνια ο κατηγορούμενος προσπαθούσε να ανανεώσει την άδειας της αλλοδαπής συζύγου του, όμως οι διαδικασίες καθυστερούσαν με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται για καιρό πηγαίνοντας και ξαναπηγαίνοντας στις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση στέλνοντας επιστολή στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, η οποία στην συνέχεια διαβιβάστηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εσωτερικών.
Στην επιστολή χρησιμοποιούσε…όχι και τόσο κόσμιους χαρακτηρισμούς για τους υπαλλήλους του Δημοσίου.
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο απλός πολίτης για να λύσει το πρόβλημά του, ενδεχομένως, πρέπει πρώτα να λύσει το πουγκί του», έγραφε, ενώ παράλληλα συνόδευε τις εκφράσεις του με χαρακτηρισμούς όπως «ανίκανοι» «αδαείς» κ.λ.π.
Ο τότε διευθυντής κατέθεσε μήνυση εναντίον του και έτσι καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.Πάντως, ο ίδιος δεν έχει μετανιώσει καθόλου για την πράξη του και δηλώνει μάλιστα υπερήφανος.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!