tromaktiko: Τελικά μήπως έχουμε γίνει ρομπότ χωρίς κριτική σκέψη;

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Τελικά μήπως έχουμε γίνει ρομπότ χωρίς κριτική σκέψη;



Είμαι πραγματικά λυπημένος που μας βλέπω όλους να κλαιγόμαστε και να μην κάνουμε τίποτα. Ειμαι απολυτα δυσαρεστημένος που...
μας βάζουν διλήμματα του τύπου <<η κανουμε ότι μας λένε η κάνουμε στάση πληρωμών>>.Ελεος έιναι δυνατον στην Ελλάδα μας να πιστευουμε αυτά τα πράγματα και να τα επιτρέπουμε να Μας τα λένε .
Είναι δυνατον να τους επιτρέπουμε να ξεστομίζουν τετοιους εκβιασμούς και να τους αφήνουμε ακόμα στην Ελλάδα.
Για να καταλάβουμε όλοι προτιμούν να σταματήσουν να πληρώνουν το κόσμο και τις συντάξεις,παρά να πουν οτι κάνω στάση πληρωμών στους δανειστές μας ,διοτι δεν έχω απλα να σας πληρώσω .Εχω ένα λαό να ταίσω και να βοηθήσω.
Ειναι τόσο απλό δεν με νοιάζουν οι συνέπειες αυτού, ούτος η άλλως το είπε και ένας φίλος εδω στο τρομαχτικό, εμείσ ζουμε σε μια χώρα που μπωρεί να μας τα δώσει όλα μα όλα.Δεν χρειαζόμαστε τα αυτοκινητά τους ,δεν χρειαζόμαστε τιποτα απο αυτούς,ας τα πάρουν πίσω όλα τώρα.Θέλουμε τη γή μας και τίποτα άλλο .
Και να είστε σίγουροι θα ζήσουμε πλούσια όλοι .Τα χρήματα δεν τρώγονται ,τα φαγητά ομως ναί.
Επειδή μας μάθανε να ζούμε με αυτά δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Πιστέψτε με υπάρχει και έιναι μπροστά μας απλά δεν μας αφήνουν να τον δούμε .
ΝΑΙ να βγούμε όλοι στους δρόμους και να φωνάξουμε ωστε να μας ακούσουν και οι φίλοι μας οι Ισπανοί και να προχωρήσουμε ακόμα παραπάνω απο αυτούς να απαιτήσουμε αλλαγές εδώ και τώρα και αν καποιος λαός μπωρεί να το κάνει πιστεύω και είμαι σίγουρος οτι ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ.
Οχι άλλη πλύση εγκεφάλου ,αφήστε μας να ζήσουμε ελεύθεροι και όχι σκλάβοι του ελλείματος σας και των χρημάτων σας .
Μόνο μία φορά ζούμε μην το ξεχνάτε αυτό ποτέ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!