tromaktiko: Περι αγανακτισμένων

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Περι αγανακτισμένων





Είμαι και εγώ ένας από αυτούς που κατέβηκε στο Σύνταγμα...
Στο παρελθον ειχα κατεβει μονο αλλη μια φορα να διαδηλωσω για την Μακεδονια,μαθητης ακομα.Απο τοτε δεν ειχα ξανακατεβει σε διαδηλωση γιατι απεχθανομαι ολο αυτο το συνδικαλιστικο και τις πορειες οπου αντι να βλεπεις μια λαοθαλασσα να κατακλειει τους δρομους ,βλεπεις παραταγμενους τους παντες λες και ειναι σε παρελαση με τα λεγομενα μπλοκς.Μονο οι διμοιριτες τους λειπουνε.
Τεσπα,κατεβηκα την πρωτη μερα των αγανακτισμενων γιατι πραγματικα νοιωθω οτι ηταν μια αγνη κινηση οπου ο αυθορμιτισμος ηταν το κυριο στοιχειο και δεν καθοδηγουτανε απο κανενα.Ειλικρινα συγκινηθηκα βλεποντας ολο αυτο τον κοσμο ενωμενο.Ειχα λησμονησει την πραγματικη "παστα" που διακρινει εμας τους Ελληνες.
Σημερα ,πηρα και τα παιδια μου μαζι και ξανακατεβηκαμε.Χαρηκα βλεποντας ακομα περισσοτερο κοσμο μαζεμενο ,μονο που σημερα ενοιωθα οτι πηγαινα σε κανενα πανηγυρι και οχι σε μια διαμαρτυρια.Τα "βρωμικα" ειχαν την τιμητικη τους ,μεχρι και παγκο που πουλαγε Ελληνικες σημαιες ειδα ή και καπελακια με την Ελληνικη σημαια στα περιπτερα .
Στον τζερτζελε ειμαστε πρωτοι.Αλλα ακομα και ετσι,δεν πειραζει.Τουλαχιστον βγηκαμε ολοι απο τα σπιτια μας και διαμαρτυρυθηκαμε και ας ηταν με πιο χαλαρους ρυθμους.
Εντωμεταξυ,οταν κατα τις 21.30 κατηφοριζαμε στο Μοναστηρακι να παρουμε το μετρο,συναντηθηκαμε με μια μεγαλη πορεια της Χρυσης Αυγης.Αλλος ενας που βρηκε ευκαιρια να παρει οτι μπορει απο αυτη την κινηση των αγανακτισμενων.
Ελικρινα απορω,τελικα ολοι οσοι κατεβηκαμε σε αυτες τις διαδηλωσεις,ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ????Αριστεροι,
Ακροδεξιοι ,δεξιοι? Αποφασιστε επιτελους μεταξυ σας και πειτε μας και εμας να ξερουμε.Μπηκανε ολοι σας σφηνο"βουρτσες" να παρουνε ενα κομματι απο την πιτα.
Τελος,δεν θα μου εκανε καμια εντυπωση αν στις ερχομενες εκλογες,ιδρυθει κανενα κομμα "αγανακτισμενων",το οποιο δεν θα εχει καμια σχεση με το κινημα .Απο τετοιους εχουμε ουκ ολιγους.

Καλη Συνεχεια και Δυναμη σε ολες και ολους μας!

Αναγνώστης

------------------------

Οι διαδηλώσεις στο Σύνταγμα έχουν δημιουργηθεί υπογείως από την ίδια την Κυβέρνηση, με μόνο σκοπό να έχουν τον έλεγχο και να κρατήσουν τον "ειρηνικό" χαρακτήρα τους.έτσι και ο κόσμος εκτονώνεται και οι πολιτικοί είναι ήσυχοι. Οι πολιτικοί δεν φοβούνται τις κατσαρόλες και τα κουτάλια, αλλά το Γουδί και τις κρεμάλες.
Όταν κάποιος σε βιάζει και σε κακοποιεί ασταμάτητα, δεν του λες "σας παρακαλώ, δώστε μου 5 λεπτά να χτυπήσω ειρηνικά την κατσαρόλα μου και μετά συνεχίζουμε", αλλά του χώνεις τον σουγιά βαθιά στον σβέρκο.

Αναγνώστης

-----------------
η αλλαγη χωρις βια θα γινει με εναν μονο τροπο..αμα κατεβουν κ τα 12 εκατομμυρια που ζουν στην Ελλαδα κ παραλυσει στην κυριολεξια ολο το συστημα..οταν δεν θα μπορουν να βγουν οι πολιτικοι απο τα σπιτια τους κ ο κοσμος θα κοιμαται στις πλατειες τοτε να ειστε σιγουροι οτι αξιζε το κοπο..

Αναγνώστης

------------------

εστω και αργα οι μεγαλοι ελληνες θυμηθηκαν  εξαγνιστηκαν και πρωτοστατουν να διωξουν τη σιψη αυτης της χωρας......να παραιτηθειται και οι 300 πολιτικοι και να βγειτε στο μεροκαματο για να νοιωσετε καλα στο πετσι σας εσεις και οι οικογενειες σας την εφαρμογη των νομων και κανονων που εσει διασκευασατε και βουλιαξατε στη λασπη>ειστε αχρηστοι στη πατριδα μας απαλαξτε μας απο τη παρουσια σας να ανασανουμε καθαρο αερα.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!