tromaktiko: Μολών Λαβέ!

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Μολών Λαβέ!



Επειδη τον τελευταιο καιρό όλοι μας (και εγω μέσα) παίρνουμε τον ύπνο του δικαίου (ή αδίκου για καποιους) και δεν κοιτάμε τι ακριβως γίνεται.

Ενα έχω να πω σε όλα αυτα τα κατάπτυστα άτομα που ξεπουλάνε την Ελλάδα κομμάτι κομμάτι και κατακρεουργούν το μέλλον το δικό μας αλλα και στερούν το μέλλον των παιδιών μας.
Οτι μα οτι και αν υποθηκέυσετε, και ότι και αν υπογράψετε με τους "δανειστές" μας, ξέρετε ποιους λέω, ναι ναι, αυτα τα φιλαράκια σας τα καλά, μόλις γίνει το μπάμ θα είναι άκυρα. Και αν δεν μπορείτε να το πιστέψετε αυτο κακό του κεφαλιού σας.
Αυτο που θα απαντήσουμε οταν οι κλ'έφτες φίλοι σας κυριοι πολιτικοί έρθουν να εισπράξουν ειναι ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ. Ετσι για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους και να ξέρετε και σεις τι σας γίνεται.
Αλλα μην ανησυχείτε γιατι εσείς μόλις μας τελέιώσετε όλους εμας τους Ελληνες (Γιατι εσεις δεν μπορειτε να έχετε το προνόμιο να λέγεστε Ελληνες, όπως κανένας προδοτης άλλωστε) , θέλετε να πιστέυετε οτι θα την γλυτώσετε. Ε λοιπόν αυταπατάστε. Εδω θα τελειώσετε και σεις , μαζί μας. Απο το καράβι που πάει στον πάτο δεν θα φύγει κανείς.
Για να βάζουμε λίγο τα πράγματα στην κανονική τους διάσταση.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!