tromaktiko: Συνομοσίες...;

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Συνομοσίες...;



Να ξεκαθαρισω την θεση μου και να πω οτι δεν με ενδιαφερει ο Στρος Καν ουτε ως ανθρωπος ουτε ως σοσιαλιστης ουτε ως προεδρος του Δ.Ν.Τ. Ειμαι ομως πεπεισμενος οτι του την ειχαν καραστημενη...
1) Η καμαριερα ισχυριστηκε οτι μπηκε στο δωματιο να καθαρισει γιατι νομιζε οτι ο πελατης ειχε φυγει. Και πως μπαινεις κυρια μου σε δωματιο να καθαρισεις χωρις να εχεις παρει εντολη απο την ρεσεψιον του ξενοδοχειοε? 2) Οταν διαπιστωνεις κυρια μου οτι υπαρχÎ! �ι ο πελατης εντος,σηκωνεσαι και φευγεις.Γιατι οταν ανοιγεις την πορτα του δωματιου βλεπεις τα ρουχα την βαλιτσα και αλλα προσωπικα αντικειμενα και σηκωνεσαι και φευγεις,οπως μπηκες. 3)Η καμαριερα ειπε οτι την ωρα που μπηκε μεσα ο Στρος Καν εβγαινε απο το μπανιο γυμνος,αρα λογικα απο ντροπη θα εβγαινες αρον αρον εξω.4) ειπε η καμαριερα οτι της επιτεθηκε να την βιασει χωρις εκεινη να καλει σε βοηθεια 5) ειπε η καμαριερα οτι ο Στρος Καν την κλειδωσε στην τουαλετα και βιαστηκε να φυγει.Εγω απο οτι ξερω οι τουαλετες των ξενοδοχειων κλειδωνονται απο μεσα και οχι απο εξω. 6) Εγω παλι γιατι ειμαι σιγουρος οτι οι Αμερικανοι εχουν σιωπηρα επιτρεψει την καταγραφη με χρηση καμερων σε ολα τα ξενοδοχεια οποτε και θα υπαρχει οπτικοακουστικο υλικο. Και αν ισχυριστει ο Στρος Καν οτι η εν λογω καμαριερα του εκλεψε ενα φακελλο με 500.000 χιλιαδες δολλαρια τοτε το ξενοδοχειο θα πεσει στην παγιδα και ισως δωσει στην δημοσιοτητα υλικο για να αποδειξει την αθωοτητα της καμαριερας.Θα επρεπε λοιπον να κατηγορησει το ξενοδοχειο για κλοπη εις βαρος του δυσφημιζοντας το ωστε να το αναγκασει να δωσει στην δημοσιοτητα υλικο. Κ.Στρος Καν, ηξεραν τα Αμερικανακια τα παθη σου και τα λαθη σου και σου την εφεραν. Σε αυτη την θεση που ησουνα ως προεδρος του Δ.Ν.Τ. θα επρεπε να ειχες την εξυπναδα και την πονηρια να ξεφευγεις απο καθε κακοτοπια.πριν πεις η΄κανεις κατι να σκεφτεσαι τις συνεπειες που θα υποστεις και να βρισκεις λυσεις αμμεσα για οτιδηποτε προκυψει.Δυστυχως τα Αμερικανακια σου την εφεραν. Το θεμα ομως ειναι γιατι. Πιστευω οτι το γιατι το ξερεις πολυ καλα εσυ και μονο εσυ. Εμεις μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε. Εγω αν και οργισμενος μαζι σου και με τον εδω φιλο σου τον Γιωργάκη,σου ευχομαι καλα ξεμπερδεματα! Γιατ ι θεωρω οτι για την ομηρια της χωρας μου απο το Δ.Ν.Τ. αποκλειστικα υπευθυνος ειναι ο παπανδρεου και μονο αυτος.-

ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

-------------------------

Μα ειναι δυνατον να πιστευετε οτι ο Καρα-Ζαμπλουτος Στρος Καν, ειχε αναγκη να βιασει την κακομοιρα την καθαριστρια? Δεν μπορουσε να παρει 10 μοντελα Στυλ Μπερλουσκονι, αλλα προτιμησε την κουκλαρα καθαριστρια του ξενοδοχειου που ομοια της σε ομορφια δεν υπαρχει αλλη?


Εγω πιστευω οτι δεν εξυπηρετουσε τα σωστα συμφεροντα, και τον βγαλανε απο την θεση απλα. Την επομενη ειχε συναντηση με την Μερκελ για να δουνε το μελλον της Ελλαδας, και να μην πω οτι φημολογειτε οτι ητανε ο ισχυροτερος αντιπαλος του Γαλλου πρωθυπουργου. Και που εγινε αυτο στις ΗΠΑ.. μαλιστα.

Δηλαδη το σεναριο πρακτορας σε ρολο καθαριστριας η οποια τελικα οπως λενε και τα καναλια ξεφυγε, και μεταφερθικε στο νοσοκομειο με μικρο τραυματισμους. Αλλα ο ανωμαλος Στρος Καν δεν ξεφυγε ε καλα, εδω διδυμους πυργους ριξανε για να περασουν νομοσχεδια, εκει θα κολησουν.
 
------------------------
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!