tromaktiko: Περιπολικά....τράκαραν μεταξύ τους!

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Περιπολικά....τράκαραν μεταξύ τους!



Τράκαραν μεταξύ τουςΈνα πραγματικά περίεργο συμβάν είχαμε σήμερα λίγο πριν από τις 4 το πρωί. Ένα πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης έλαβε σήμα να ελέγξει έναν άνδρα στην οδό Εμπεδοκλέους.

Την στιγμή που ο συνοδός Αστυνομικός πραγματοποιεί τον έλεγχο, ο άνδρας με μαχαίρι τον τραυμάτισε στον καρπό, και επιχείρησε να του καταφέρει δεύτερο χτύπημα στο στήθος, το οποίο ανακόπηκε από το μεταλλικό έμβλημα της ΕΛΑΣ που φέρει στη στολή του ο Αστυνομικός.
Ο συνάδελφός του, με σκοπό να ακινητοποιήσει το δράστη, πυροβολεί και τον τραυματίζει στο πόδι. Παρά το τραύμα ο ύποπτος κατάφερε να διαφύγει και ακολούθησε καταδίωξη.
Περιπολικά που ενεργούν περιπολία στην ευρύτερη περιοχή, σπεύδουν προς ενίσχυση των συναδέλφων τους. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, παραλαμβάνει τον τραυματία, και τον μεταφέρει στο Γ. Γεννηματάς, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Οι δύο αστυνομικοί, αποβιβάζονται στο περιπολικό, για να μεταβούν στο νοσοκομείο, και να παρασχεθεί στον τραυματία αστυνομικό, περίθαλψη στο τραύμα στο χέρι.
Στη συμβολή της Φιλολάου με την οδό Αρίβου, στο Παγκράτι, το περιπολικό της Άμεσης Δράσης, συγκρούεται πλαγιομετωπικά με το περιπολικό του Ζωγράφου, το πλήρωμα του οποίου, μετέβαινε στο σημείο του επεισοδίου, προς ενίσχυση των συναδέλφων τους. Τραυματίες οι δύο Αστυνομικοί- οδηγοί των περιπολικών και ο Αστυνομικός που είχε τραυματισθεί από τον πεζό, μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, που μεταφέρθηκε ο δράστης της επίθεσης σε βάρος του αστυνομικού, οι γιατροί εντόπισαν στον "καβάλο" του παντελονιού του, κρυμμένο ένα όπλο. Αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας και της Αντιτρομοκρατικής, έχουν μεταβεί στο Νοσοκομείο, για να εξετάσουν τον δράστη της επίθεσης.
newsday.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!