tromaktiko: Αγανάκτηση αλλά και ...Προβληματισμός

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Αγανάκτηση αλλά και ...Προβληματισμός



Είμαι και εγώ ένας από τους εκατομμύρια αγανακτισμένους Έλληνες και τους χιλιάδες που κατέκλυσαν την πλατεία της πόλης τους. Πιστεύω όπως και οι περισσότεροι ότι ήταν εγκληματική η αργοπορία μας αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.
Με προβληματίζουν όμως κάποιες συγκυρίες.

Μια εβδομάδα πριν, ανακοινώνει η CIA ότι αναμένονται εξεγέρσεις στην Ελλάδα.
Και πριν στεγνώσει το μελάνι, έρχεται μέσω ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ η "επανάσταση". Όπως ακριβώς ξεκίνησε και στην Αίγυπτο και σε άλλες χώρες.
Και ξαφνικά έχουν εξαφανιστεί οι κουκουλοφόροι που κατέστρεφαν ακόμη και τις πολυπληθέστερες προηγούμενες πορείες.
Και ξαφνικά τα κανάλια συμπορεύονται με τους διαδηλωτές και αφιερώνουν όλο και περισσότερο χρόνο στους χιλιάδες αγανακτισμένους.

Μου δημιουργείται η εντύπωση ότι προσπαθούν ξαφνικά να μας ωθήσουν σε μια λαϊκή εξέγερση. Ειλικρινά δεν ξέρω αν πλέον εξυπηρετεί τα σχέδιά τους μια τέτοια εξέλιξη ή αν έχουν κάποιο ύποπτο σχέδιο στο μυαλό τους με πρωταγωνιστές πάντα όλους εμάς. Μακάρι να κάνω λάθος και όλα να είναι αποτέλεσμα της συσσωρευμένης οργής των Ελλήνων.
Όπως και να 'χει όμως ο λαός πρέπει να επαναστατήσει έστω και τώρα αν θέλουμε να διασώσουμε ότι απέμεινε. Και την λύση θα την βρούμε, αρκεί να εξαφανιστούν από το προσκήνιο οι πρασινο-κοκκινο-μπλε βουλευτές. Είμαι βέβαιος όμως, ότι μια μαζική Ελληνική εξέγερση θα είναι απρόβλεπτη και θα καταστρέψει και τα όποια ύποπτα σενάρια έχουν προωθήσει.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!