tromaktiko: Σχετικά με τα Κέντρα Αναψυχής Αξιωματικών Υπαξιωματικών

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Σχετικά με τα Κέντρα Αναψυχής Αξιωματικών Υπαξιωματικών



Είναι ανακρίβειες όλα αυτά που αναφέρονται , διότι τα ΚΑΑΥ ουσιαστικά συντηρούνται από τα λεφτά που πληρώνουν τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων...
ως μίσθωμα για της ήμερες που βρίσκονται εκεί , πληρώνουν το φαγητό τους και γενικά τα ειδή που πωλούνταν εκεί, ναι σε χαμηλότερες τιμές , αλλά αυτό οφείλετε στο ότι ο στρατός δεν κάνει εμπόριο και το ποσοστό κέρδους είναι μικρό , τόσο ώστε να καλύπτονται τα λειτουργικά έξοδα και οι εισφορές.

Αυτά όλα βέβαια παραλείπετε να τα αναφέρεται σκόπιμα , γιατί είναι προφανές ότι εξυπηρετείτε άλλους σκοπούς ….κατά καιρούς πολλοί είναι αυτοί που θέλησαν να βάλουν χέρι σε αυτά τα ΄΄ φιλέτα ΄΄ και να τα πάρουν κοψοχρονιά……..η μήπως δεν το ξέρεται ?

Αναγνώστης

------------------
Καταρχήν τα αρχικά ΚΑΑΥ σημαίνουν κέντρο αποκατάστασης απωλειών υγείας και όχι κέντρα αναψυχής.......και τραλαλα όπως γράφει ο κάθε άσχετος.Είναι ειδικές μονάδες που σε περίοδο πολέμου λειτουργούν σαν αποκατάσταση μετά από νοσηλεία σε νοσοκομείο λόγω τραυμάτων ή και ψυχικών τραυμάτων ακόμα.Τώρα στην ειρήνη λειτουργούν σαν κατασκηνώσεις για το προσωπικό των Ε.Δ με την αντίστοιχη χρηματική καταβολή και εννοείται ότι καταναλώσει κανείς π! ληρώνεται.Οι μάγειρες στο 90% της επάνδρωσης είναι στελέχη ΕΜΘ και το υπόλοιπο ποσοστό είναι πολιτικό προσωπικό.Οι δε στρατιώτες που απασχολούνται εκεί είναι συνήθως ''ντόπιοι'' και συνήθως βύσματα.Επίσης στις μονάδες αυτές χρησιμοποιούνται και για άλλους σκοπούς όπως τη διαμονή αθλητικών αποστολών κ.α.Ελπίζω να σας κατατόπισα.Τέλος αυτά που γράφονται από κάτι άσχετους εδώ μέσα μόνο σοβαρά δεν είναι και εξυπηρετούν άλλους σκοπούς.

Αναγνώστςη
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!