tromaktiko: Σχετικά με: Δεν θέλει να είναι ούτε βουλευτής;

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Σχετικά με: Δεν θέλει να είναι ούτε βουλευτής;



KΥΡΙΕ Καραμανλή και οχι Κύριε!
Eιστε ενας απο ολους αυτους που οδηγησαν την χωρα σε αυτην την δραματικη κατασταση...
Σιγουρα ομως δεν μπορειτε να μας πεισετε οτι εαν παρετε αυτην την αποφαση θα μας κανετε να νιωσουμε καλυτερα...!!!
Σας δοθηκαν πολλες ευκαιριες να βγειτε εντιμα και να δωσετε εξηγησεις στον κοσμο αλλα αρνηθηκατε κατηγορηματικα!!!! Μπορω να πω πως δεν τιμησταε τα παντελονια σας!!!! ειστε πολιτικα "ΑΝΑΔΡΟΣ" γιατι την ωρα που η Ελλαδα βυθιζοταν ολο και περισσοτερο τις μερες της προθυπουργικη σας θητειας εσεις :
1) τρωγατε σουβλακια
2) παιζατε playstation
3) κανατε βολτιτσες στα εξοχικα σας
και
4ον)!!!!!και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΝ!!! :
ΑΓΟΡΑΖΑΤΕ 11 ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ( ΕΝΑ ΑΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΠΙΣΟ Α ΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΙΑ)ΚΑΙ ΓΥΡΩ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΟΥΣΕ, ΑΠΟΛΥΟΤΑΝ ,ΑΓΩΝΙΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΕΨΥΧΙΖΕ!!!!
Επισης μην ξεχασουμε να σας θυμησουμε πως ο λαος που σας εμπιστευθηκε απο το 2004 - 2009 δεν ας επελεξε να κυβερνησετε εχοντας στο πλευρος σας ανθρωπους που χρηζουν ποινικης παρακολουθησης ( βλεπε : ΑΓΓΕΛΟΥ. ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ , ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ κ,τ,λ)

επειδη ο σοφος Λαος μας δεν αποτυπωσε την σοφη παροιμια τυχαια οτι οποιος σπερνει ανεμους θυελες θεριζει !!! σας λεω λοιπον πως εμεις μπορει να θεριζουμε θυελες και να ειμαστε αξιοι της μοιρας μας , αλλα εαν καταφερουμε να ορθοποδησουμε ξανα μεσα απο τις ανισες μαχες που δινουμε για ενα να ειστε σιγουρος πως ακομα και πλανητη να αλλαξετε εμεισ παλι θα σας κυνηγαμε ολους σας εστω και σαν συνηδησεις!!! αλλα τι συνηδηση μπορει να εχει ενας σωματικα - ηθικα -πολτικα-κοινωνικα "χοντροπετσος" !!
λοιπον αποσυρθειτε απο τα εδρανα να ξεβρωμισει ο τοπος μας ετσι ωστε να εχετε απειρο χρονο να απολαμβανεται με πληρη ευχαριστηση τα σουβλακια και το playstation.!!!
ενας αναγνωστης που αγωνιζεται για το αυριο!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!