tromaktiko: Μεσαίωνας στον Δήμο Ορεστιάδας

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Μεσαίωνας στον Δήμο Ορεστιάδας



Ποια η διαφορά μεταξύ μεσαίωνα – προ οικονομικής κρίσης και εντός της κρίσης, καμιά απολύτως...
Ενώ ο Δήμαρχος Ορεστιάδας διατυμπάνιζε την προηγούμενη τετραετία ότι σκοπός του είναι να νοικοκυρέψει τα οικονομικά του Δήμου Ορεστιάδας και οι κάτοικοι των πίστεψαν και εκείνος τι έκανε τους πρόδωσε, πώς διαβάστε παρακάτω:
1. Πρόκειται για μια επαρχιακή πόλη των 22.000 ανθρώπων στο Β.Α τμήμα της χώρας και εν τούτοις όταν κάποιος εισέρχεται στην χώρα στην πρώτη πόλη που συναντά τη βλέπει???? ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ να ξεχειλίζουν τους κάδους και ενόψει καλοκαιριού να δω τι θα γίνει με τις ασθένειες.

2. Χόρτα που αγγίζουν τα δύο μέτρα σε παιδικές χαρές που έχουν μετατραπεί σε παιδικές ζούγκλες.
3. Κεντρικές αρτηρίες που θυμίζουν πεδίο βολής του Στρατού από τις πολλές βολές, τόσες είναι οι λακκούβες. Η διαδρομή Ορεστιάδα – Αλεξανδρούπολη λόγω της κακής κατάστασης του οδοστρώματος σε κάνει μία απόσταση 100χλμ να χρειάζεσαι 1,30λεπτά.
4. Κεντρική πλατεία Ορεστιάδας, με μία λέξη εγκατάλειψη, άκοπα χόρτα πλάκες σπασμένες, σιντριβάνια χαλασμένα εδώ και χρόνια βρομερά και τρισάθλια.
5. Επινόησαν των καλύτερο κάδο απορριμμάτων, το ίδιο το περιβάλλον. Κάδοι απλά δεν υπάρχουν και εκεί που υπάρχουν υπερχειλίζουν είτε λόγω ότι πλησίον τους υπάρχουν σουπερ – μινι μάρκετ είτε διότι πολλά γαϊδουριά πετάνε τα σκουπίδια έξω από αυτούς.
Αλλά στο προηγούμενο συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη σκασίλα τους είναι πως θα απαγορέψουν τους ντόπιους να μην μπορούν να ψωνίζουν από Τουρκία η Βουλγαρία.
Νομοταγής Πολίτης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!