tromaktiko: Επισκέψεις Μιχ. Τιμοσίδη σε πρ. δήμο Ορεινού και Γαληψό – Για συζητήσεις με τους κατοίκους

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Επισκέψεις Μιχ. Τιμοσίδη σε πρ. δήμο Ορεινού και Γαληψό – Για συζητήσεις με τους κατοίκους



Επισκέψεις σε Κεχρόκαμπο και Λεκάνη (του πρώην δήμου Ορεινού και νυν Νέστου), αλλά και στη Γαληψό του δήμου Παγγαίου περιελάμβανε το πρόγραμμα του υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μιχάλη Τιμοσίδη το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Το Σάββατο (14/5) ο κ. Τιμοσίδης συμμετείχε –μαζί με τον κυβερνητικό βουλευτή...
 Δημήτρη Παπουτσή και τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αρχέλαο Γρανά- σε σύσκεψη που συγκάλεσε ο αγροτικός σύλλογος «Αλληλεγγύη» στο παλιό δημαρχείο του δήμου Ορφανού, στη Γαληψό, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που ενδιαφέρουν τους αγρότες της δυτικής περιοχής του δήμου Παγγαίου.
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν από τους παρισταμένους τα Σχέδια Βελτίωσης, η αντιχαλαζική προστασία, οι αποζημιώσεις του Ε.Λ.Γ.Α., το Φράγμα του Μαρμαρά, οι γεωτρήσεις και η χρήση γης.
Ο Μιχ. Τιμοσίδης δεσμεύτηκε για την πραγματοποίηση μιας συνάντησης του Αγροτικού Συλλόγου «Αλληλεγγύη» με τη Διοίκηση του Ε.Λ.Γ.Α.

Την Κυριακή, ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης περιόδευσε στα δημοτικά διαμερίσματα Κεχροκάμπου και Λεκάνης, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με τους κατοίκους των απομακρυσμένων αυτών οικισμών (φωτό).
Ο Μιχ. Τιμοσίδης άκουσε με προσοχή τις απόψεις τους και στη συνέχεια έκανε μια εκτενή αναφορά για το μέχρι τώρα κυβερνητικό έργο. Οι συζητήσεις εστιάστηκαν ιδιαίτερα πάνω στα θέματα του υπουργείου του -όπως στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και στις συγχωνεύσεις των νοσοκομείων. Οι κάτοικοι από την πλευρά τους έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στο υπέρμετρο κόστος μετακίνησής τους, λόγω της τιμής της βενζίνης και του πετρελαίου, προς την Χρυσούπολη και την Καβάλα και ζήτησαν την τακτικότερη παρουσία αγροτικού γιατρού.
Ο κ. Τιμοσίδης ευχαρίστησε τους κατοίκους για τη γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται κοντά τους, προσπαθώντας να βρει λύσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν

kavalanet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!