tromaktiko: Ο Ρέμος "επιθυμία" ενός μικρού αγοριού

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ο Ρέμος "επιθυμία" ενός μικρού αγοριού



«Μπορεί να περνάμε δύσκολες εποχές, αλλά δεν πρέπει να εγκλωβιζόμαστε στη μιζέρια. Τα παιδιά θέλουν τη στήριξη όλων μας. Η ευχή θρέφει την ψυχή τους και πρέπει να την κρατήσουμε ζωντανή». Ο Αντώνης Ρέμος μόλις στρατολογήθηκε ως...
 πρεσβευτής στο έργο του «Make-A-Wish» (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και θα παλέψει ώστε να ταξιδέψει το μήνυμα «στα αφτιά και το μυαλό των Ελλήνων», όπως ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά.

Τα φλας άστραψαν για τον Αντώνη Ρέμο που κάθισε στο πάνελ για να καταθέσει τις σκέψεις του για να έναν σκοπό τον οποίον υπηρετεί αθόρυβα χρόνια τώρα. «Χαίρομαι πραγματικά που επισημοποιήθηκε η σχέση μου με τη “Μake-A-Wish”. Νιώθω ότι είναι ένα μεγάλο τζίνι βαθιά χωμένο στην έρημο της Σαχάρας. Μόνο που ένα τζίνι πραγματοποιεί τρεις ευχές. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο τζίνι και μαζί με τους ανθρώπους που το πλαισιώνουν, πολύ μικρότερα τζίνια, μπορεί να πραγματοποιήσουν όλα τα όνειρα των παιδιών».

Κοιτώντας στο ακροατήριο, ο Αντώνης Ρέμος είδε τον μικρό Ανδρέα που πριν από έξι χρόνια έδινε μάχη για τη ζωή του, του οποίου εκπλήρωσε την ευχή του να τραγουδήσουν μαζί και να ηχογραφήσουν στο στούντιο ντουέτο το «Χαμογέλασε». O τραγουδιστής κάλεσε κοντά του τον Ανδρέα που έγινε αισίως δεκαπέντε και παρακολούθησαν σε βίντεο εκείνη την ηχογράφηση. Σήμερα, ο Ανδρέας είναι τελείως καλά και αντιμετωπίζει με αισιοδοξία τη ζωή. «Ενιωσα πολύ ευτυχισμένος» εκμυστηρεύτηκε, «δεν πίστευα ότι η ευχή μου είχε πραγματοποιηθεί». Ο Αντώνης Ρέμος ανακοίνωσε τρεις δράσεις για την ενίσχυση των σκοπών του οργανισμού: την ηχογράφηση ενός τραγουδιού, τη διοργάνωση μιας μεγάλης συναυλίας-αγάπης στην Αθήνα το φθινόπωρο και την κυκλοφορία ενός ιδιαίτερου κοσμήματος.

Για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής (29 Απριλίου) πραγματοποιήθηκε η ευχή του μικρού Γιώργου από την Κάλυμνο για ένα μικρό πόνι. Για τους σκοπούς του μη κερδοσκοπικού φιλανθρωπικού οργανισμού μίλησε η πρόεδρος Αλέκα Σεραφειμίδου και ο διευθυντής της μονάδας μεταμοσχεύσεως μυελού οστών του νοσοκομείου παίδων και αντιπρόεδρος του οργανισμού Στέλιος Γραφάκος, ο οποίος υπογράμμισε ότι «η πραγματοποίηση της ευχής δρα ανακουφιστικά γι’ αυτά τα παιδιά που πάσχουν από ασθένειες που τα απειλούν».

Espressonews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!