tromaktiko: Απάντηση για τους φιλόζωους..."Φιλάνθρωπους"

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Απάντηση για τους φιλόζωους..."Φιλάνθρωπους"



Συγχαρητήρια στην αναγνώστρια που έγγραψε το Απάντηση στο: ''Για τους φιλόζωους...'' Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέει και με εκφράζουν απόλυτα.
Επίσης κύριοι ένας άνθρωπος που είναι ευαίσθητος και έχει κοινωνικές ευαισθησίες δεν διαχωρίζει την ευαισθησία του για τους ανθρώπους απο αυτην για τα ζώα. Πόσο μάλλον ένας που θα φρόντιζε ένα ζώο, κάποιο σκυλάκι η γατάκι είμαι σίγουρος πως δεν θα άφηνε ούτε έναν άλλο άνθρωπο αβοήθητο. Επίσης όλοι λέμε πως είμαστε φιλάνθρωποι αλλά πόσοι από εμάς βοηθήσαμε ποτέ τα παιδάκια στα φανάρια η σε κάποιο ίδρυμα; Εγώ πάντως προσωπικά, έχω πολλά παραδείγματα φίλων μου και γνωστών μου φιλόζωων που είναι και ενεργά φιλάνθρωποι και έχουν πολλές φορές βοηθήσει παιδάκια σε ανάγκη με διάφορους τρόπους. Είμαι σίγουρος πως και εσείς οι ''πραγματικοί φιλάνθρωποι'' που κρίνετε εμάς τους ''υποκριτές'' ίσως έχετε παιδιά.. Και αγαπάτε τα παιδια και τους ανθρώπους. Τα δικά ΣΑΣ παιδιά όμως και τους δικούς ΣΑΣ ανθρώπους. Πως την ώρα που χαϊδεύετε και κανακεύετε τα παιδάκια σας αρνείστε να γίνετε ανάδοχοι ενός άλλου παιδιού επειδή ''έχουμε οικονομικη κρίση και δεν έχουμε λεφτά να θρέψουμε τα δικά μας παιδιά'', ακομα κι ετσι να ειναι ομως, προσπερνατε τα παιδακια που πουλανε λουλουδια η χαρτομαντηλα μεσα στο κρυο τα βραδια ! Αγνοήτε ομως πως οταν εισαι γονιος, εισαι γονιος για ολα τα παιδια του κοσμου! Ξερω λοιπον πολλους υποκριτες φιλοζωους που δεν αγαπανε τους ανθρωπους, αλλα φερονται σαν γονεις σε παιδια που δεν ειναι δικα τους και χωρις καν να εχουν παιδια!
Τελειωνοντας θα αναφερω μια φραση που μου ελεγε η μητερα μου. Το ποιον ενος ανθρωπου φαινεται απο τη συμπεριφορα του προς τους κατωτέρους κι οχι προς τους ισους.. (αν κι εγω δε θεωρω τα ζωα κατωτερα απο εμας)! Ειναι εξαλλου γνωστο οτι ο πολιτισμος ενος λαου φαινεται απο τη συμπεριφορά του απεναντι στα ζωα!


ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!