tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Το σημερινό κουπόνι



Δεν είναι λίγες οι δυσκολίες στο πρόγραμμα της Πέμπτης, όμως υπάρχουν ορισμένες ομάδες που ξεχωρίζουν και βρίσκονται κοντά στη νίκη. Τα μεγαλύτερα φαβορί είναι η Ελσίνκι και η Μποέμιαν, ενώ ισχυρή πίεση δέχτηκαν οι τιμές της Ελφσμποργκ και της Ντεν Χάαγκ. Διαβάστε αναλυτικά στο Kingbet.gr


Στο 1.30 άνοιξε η Ελσίνκι στο ματς του φινλανδικού Κυπέλλου με τη Λάχτι, όμως στη συνέχεια η απόδοση του άσου έπεσε και στο 1.25. Σε αγώνα του νορβηγικού Κυπέλλου ανάμεσα στην Κόνγκσβιγκερ και την Οντ Γκρένλαντ ανέβηκε και στο 2.00 η τιμή του διπλού σε ορισμένες εταιρείες.

Μεγάλη πίεση ασκήθηκε στο διπλό της Ελφσμποργκ σε όλες τις αγορές και έγινε αλλαγή απόδοσης στο ελληνικό κουπόνι στο 1.95. Υποχωρεί και η Γκέτεμποργκ στο 2.10, ενώ αντίθετα οι αγορές δεν δείχνουν εμπιστοσύνη στην Τρέλεμποργκ και ο άσος ανέβηκε και στο 1.90. Πιέστηκε και έπεσε στο 1.90 το διπλό της Μπρομαποϊκάρνα, ενώ ο άσος της Ατβίνταμπεργκ ανέβηκε από το 1.65 στο 1.75.

Μεγάλη πτώση παρατηρείται στον άσο της Ντεν Χάαγκ στον πρώτο τελικό των ολλανδικών πλέι οφ για έξοδο στην Ευρώπη. Η Ντεν Χάαγκ άνοιξε στο 2.15 και στις περισσότερες εταιρείες η τιμή υποχώρησε στο 2.00, ενώ στον ΟΠΑΠ ο άσος παίζει πλέον στο 1.90 από το αρχικό 2.20.

Στην Ιρλανδία ισχυρό στήριγμα είναι η Μποέμιαν με τον άσο στο 1.50 ακόμα και στο 1.55. Προβάδισμα έχει και η Σλίγκο Ρόβερς που παίζει στο 1.60 και στο 1.65. Ανέβηκε και στο 2.60 ο άσος της Σεντ Πάτρικς, ενώ η Ντάνταλκ φτάνει και στο 2.40 σε δύο αναμετρήσεις όπου δύσκολα μπορεί να αποκλειστεί κάποιο αποτέλεσμα.

Ματς ρουλέτα το Πενιαρόλ – Βέλεζ Σάρσφιλντ για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Ο άσος των Ουρουγουανών φτάνει στο διαδίκτυο και στο 2.60 σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να κριθεί με οριακό τρόπο.

www.kingbet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!