tromaktiko: Για την αλλαγή παιδικών παπουτσιών

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Για την αλλαγή παιδικών παπουτσιών



Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση σε κανένα συγκεκριμένο κατάστημα, ακούστε την επμειρία μου από το κατάστημα Μούγερ...Μου έρχεται ένα ζευγάρι πριν από το Πάσχα, από τη νονά της κόρης μου, χωρίς φυσικά να ξέρω καθόλου το κατάστημα αγοράς.
Πάω ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ αλλαγής σε κατάστημα της αλυσίδας στην Αγία Παρασκευή.
Θέλουν να τα αλλάξουν, αλλά δεν έχουν το ίδιο στο νούμερο που ήθελα. Αφού λοιπόν ψάχνοντας δε βρήκα κάτι που να μου αρέσει όσο αυτά που της φέρανε, μπαίνει η πωλήτρια on-line και με πληροφορεί ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ. Εν προκειμένω στο Χαλάνδρι και στο Ψυχικό.
Στη συνέχεια, μετά από ένα τηλεφώνημα που έκανε για επιβεβαίωση στο Χαλάνδρι, αλλά και για να δεσμευτεί το ζευγάρι, έφυγα για εκεί, πήγα το μεγάλο νούμερο που πιθανώς ίσως και να μην είχε μπει ποτέ στο συγκεκριμένο κατάστημα, πήρα το μικρότερο, πλήρωσα και κάποια μικρή διαφορά μεγέθους παίρνοντας δυο καλτσούλες (τα μεγαλύτερα νούμερα είναι κάποια ευρώ ακριβότερα από τα μικρότερα), έκανα τη δουλειά μου, πήρα κανονικά χαρτιά επιστροφής, αποδείξεις κλπ. και τελείωσα.
Κάπως έτσι δε θά 'πρεπε να λειτουργούν τα πράγματα; 2011 έχουμε

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!