tromaktiko: Αυγοσαλάτα με μπέικον

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Αυγοσαλάτα με μπέικον



Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το μπέικον χωρίς λιπαρή ουσία. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε για 2΄ να εξατμιστεί. Στη συνέχεια το βάζουμε σε μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε την...
 αυγοσαλάτα με μπέικον είτε σαν γέμιση στα σάντουιτς είτε ως συνοδευτικό σε πράσινη σαλάτα, αλλά και μόνη της. Είναι εκπληκτική!

μερίδες 4
Χρόνος Προετοιμασίας 6 λεπτά

argiro.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!