tromaktiko: Επανίδρυση Κράτους

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Επανίδρυση Κράτους



Θα πώ κι εγώ μετά απο όσα γίνονται μερικές σκέψεις...
Είμαι 35 ετών παντρεμένος με 2 παιδιά.
Τα πολιτικά κόμματα δεν έχουν ακόμα καταλάβει οτι αυτό που πρίν λίγους μήνες λέγανε χωρίς να το πιστεύουν πραγματικά ή μάλλον εξορκιζοντάς το κατα βάθος και υπερβάλλοντας (Η λύση αν δεν δίνεται στη δημοκρατία απο εκλεγμένη κυβέρνηση ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.¨) ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Ο Ελληνικός λαός έχει ήδη ξεκινήσει την διαδικασία στην οποία ψάχνει τον ΗΓΕΤΗ του.
Και θα τον βρεί στο πεζοδρόμιο αδέρφια.Εκεί αναμεσά σας...
Σκέφτομαι...μόνο την εξέλιξη.Όλα ξεκινούν με κάποια σπίθα.Θα προσπαθήσουν να απαξιώσουν το Κίνημα προβάλλοντας την ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ πολιτικής του πρότασης πιστεύοντας οτι έτσι θα το ξεφουσκώσει...
Αλλά εκεί έρχονται άλλα πράγματα που θα το ανδρώσουν .Πολιτική δολοφονία θα είναι , προβοκάτσια θα είναι , η ηγετική μορφή του επικεφαλής του θα είναι , θα το δούμε .ΠΑΝΤΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.Αυτό που πρέπει να γίνει είναι όλοι μας στο ξημέρωμα της εποχής αυτής να έχουμε προτάσεις.Ορίστε μερικές!
1)Συντακτική Εθνοσυνέλευση για ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
2)Παροχή ασύλου στους ξένους που διαθέτουν πιστοποιημένα εργασία στη χώρα
3)Επαναπατρισμός ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ
4)Κατάργηση Μονιμότητος στο δημόσιο και τροποποίηση της σύνθεσης του Κοινοβουλίου με βουλευτές τεχνοκράτες (εκλεγμένους απ' ευθείας με εκλογές) καθώς και άλλων με κλήρο.
5)Δήμευση της περιουσίας όλων των πολιτικών (Οι οποίοι πλέον εδώ που μας έφτασαν είναι οι De facto υπεύθυνοι) απο την μεταπολίτευση έως σήμερα, ανεξαρτήτως της νόμιμης αποζημείωσης που έλαβαν (Διότι έχουν φροντίσει τα κλεμμένα να τα έχουν πάρει ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ και δεν μπορεί κανείς να τους δικάσει γιατί θα βγούν λάδι).
6)Αναστολή λειτουργίας όλων των κομματικών και συνδικαλιστικών οργανώσεων για 1 έτος έως ότου με νέες ζυμώσεις και συνθέσεις επανέλθουν.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!