tromaktiko: Ανόβερο καλεί Σαλπιγγίδη!

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Ανόβερο καλεί Σαλπιγγίδη!



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του transfernews.gr έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη έχει το Αννόβερο. Η Γερμανική ομάδα ετοιμάζεται να καταθέσει τις επόμενες ημέρες επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ...
Ο αθλητικός διευθυντής του Γερμανικού συλλόγου, Jörg Schmadtke έχει συνενοηθεί ήδη με τον προπονητή της ομάδας Mirko Slomka και έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στην απόκτηση του Έλληνα επιθετικού.

Προσωπική άποψη για τον παίκτη έχουν και οι δύο άνθρωποι της ομάδας οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπο του Σαλπιγγίδη τον άνθρωπο που θα λύσει το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας τους.

Οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι το Ανόβερο θα καταθέσει μία πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ στον Δικέφαλο, αλλά δεν αποκλείεται να αγγίξει και τα 2 εκατ. ευρώ η προσφορά της ομάδας της Μπουντεσλίγκα για τον διεθνή σέντερ φορ.

Ο Σάλπι δεν είναι η πρώτη φορά που προσελκύει το ενδιαφέρον ξένων ομάδων και ιδιαίτερα της Γερμανίας, καθώς είχε πει ήδη όχι σε μεγάλες οικονομικές προτάσεις πριν πάρει τον ανηφορικό δρόμο από τον Παναθηναϊκό στον ΠΑΟΚ.
transfernews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!