tromaktiko: Απάντηση περί υπάρξεως του Θεού

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Απάντηση περί υπάρξεως του Θεού



Ένα από τα τρανταχτά παραδείγματα που ξέρω είναι το κείμενο που είναι γραμμένο από τον ίδιο τον Πατέρα Παισιο το 1989 όπου ο ίδιος εκοιμηθη το 1994.
Σημαντικό είναι ότι ο ίδιος ο Πατέρας είχε προβλέψει (ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΡΑΓΕ) τους καιρούς και ότι για να μην κάποιοι παραποιήσουν το κειμενο…να δημοσιευτεί με τον ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.Ωστόσο το κείμενο αναφέρεται σε τεχνολογία και ηλεκτρονικές καρτες….το 1989 όπου οι υπολογιστές ήταν σε εξέλιξη. 1ον ΔΕΝ υπήρχαν συναλλαγές μέσω ηλεκτρονικών καρτών λόγω ότι ο υπολογιστής ήταν ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο. (απόδειξη http://www.computerhistory.org/timeline/?year=1975) .2ον Μιλαει για τσιπαρισμα του ανθρώπου που στα σχέδια των σατανάδων ήταν από τότε άλλα ποιος το γνώριζε από τους κοινούς απλούς ανθρώπους. Αν το έλεγες εκείνη την εποχή θα σε έλεγαν τρελο…3ον σήμερα κύριοι ιδου η απόδειξη του Πατέρα Παισιου http://www.greektube.org/content/view/57839/2/ http://www.youtube.com/watch?v=oQMby-z7tGk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=l39XsMcyvgA&feature=related
Η κάρτα του πολίτη http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=11345027
5ον ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ του Θεολόγου - Κεφάλαιο ιγ' Εδάφια 15 έως 17
15 Και του δόθηκε να δώσει πνεύμα στην εικόνα του θηρίου, ώστε και να λαλήσει η εικόνα του θηρίου και να κάνει ώστε όσοι δεν προσκυνήσουν την εικόνα του θηρίου να σκοτωθούν. 16 Και κάνει σ’ όλους, στους μικρούς και στους μεγάλους, και στους πλούσιους και στους φτωχούς, και στους ελεύθερους και στους δούλους, να δώσουν σ’ αυτούς χάραγμα πάνω στο χέρι τους το δεξί ή πάνω στο μέτωπό τους. 17 Και να μη δύναται κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει παρά μόνο όποιος έχει το χάραγμα, δηλαδή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του.
Ο τρόπος παραστάσεως των αριθμών με γραμμές, είναι το λεγόμενο Bar – code system. Με το γραμμικό αυτό σύστημα, η διπλή γραμμή παριστάνει τον αριθμό 6. Έτσι βλέπουμε σε όλα τα προϊόντα, τα εμπορεύσιμα, ένα γραμμικό σύστημα, στο οποίο υπάρχουν μονίμως μία διπλή γραμμή στο ένα άκρο, μία στο μέσον και μία στο άλλο άκρο, που εξέχουν συνήθως λίγο προς τα κάτω. Αυτή η διπλή γραμμή είναι το 666.
6ον Για τα έξι ναυτικά μίλια Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκιο που είπε για τα «Εξαμίλια», διότι τα «Εξαμίλια» δεν είναι ούτε χωριά, ούτε πόλεις, αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια, η ζώνη των έξι μιλίων που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδας και κάθε νησί μας. «Εξαμίλι» είναι κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές της Ελλάδας, χερσαίες ή νησιωτικές. Εκεί, λοιπόν, θα γίνει εκείνο που είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» σελ. 417
Αν όλα αυτά κύριοι δεν είναι αποδείξεις τότε συνεχίστε να ζείτε το όνειρο που σας πότισαν περί ευρωπαϊκή ενώσεως …..τα ζούμε σήμερα που είναι άλλη μια ΑΠΟΔΕΙΞΗ. Πρόβατα μας θελαν και μας έκαναν ιδιαίτερα εμάς τους Έλληνες …φραπε,πολυτελη αμαξια, διακοπές στη Μύκονο. Δεν μας νοιάζει τίποτα. Θα ξυπνήσουμε όταν καταστραφούμε και αυτό διότι θα μας το επιβάλλει το ένστικτο της επιβίωσης.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!