tromaktiko: Παραλία - Λ.Πύργος

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Παραλία - Λ.Πύργος



Συμμετείχα ως Αγανακτισμένος τις δύο τελευταίες ημέρες στις συγκεντρώσεις που έγιναν στο Λ.Πύργο.
Αν και θα προτιμούσα ο κόσμος να ήταν περισσότερος (και όφειλε να ήταν!), είμαι ευχαριστημένος, γιατί έχει καταγραφεί ότι από κάτι τέτοιες κινήσεις, έγιναν στο παρελθόν ιστορικά γεγονότα! Γιατί όχι και αυτή τη φορά;

Αυτό που με χάλασε πάντως, τόσο τώρα, όσο και κάθε άλλη φορά που επισκέπτομαι τον υπέροχο χώρο της παραλίας, είναι ο τεράστιος αριθμός καντινών, πλανόδιων πωλητών (νόμιμων και παράνομων) που με τις γεννήτριες και τα φώτα τους μετατρέπουν σε πανηγύρι το χώρο.
Δεν είναι δυνατόν ρε παιδιά, να περπατάς στην παραλία και να πουλάει ο γύφτος βρακιά και σπόρια, απλωμένα παντού, σε όλο το πλακόστρωτο! Εεεε δε γίνεται, πως το λένε!

Δεν είπα να μην υπάρχει κανείς από όλους αυτούς, αλλά ο αριθμός να είναι τόσο μικρός, ώστε και αυτοί να βγάζουν μεροκάματο, ο κόσμος να εξυπηρετείται, ο Δήμος να έχει έσοδα, αλλά και αυτός που θέλει να απολαύσει τον υπέροχο χώρο, να μπορεί να το κάνει, όπως θέλει.
Επιτέλους πια! Έχουν χιλιοειπωθεί όλα αυτά. Θα τα αφουγκραστεί ποτέ ο Δήμος ή θα αφήσει και αυτή την περιοχή στο έλεος, όπως τόσες άλλες;


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!