tromaktiko: Κύριε Παπούλια είναι ντροπή αυτό που πάει να γίνει

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Κύριε Παπούλια είναι ντροπή αυτό που πάει να γίνει



Τι σημαίνει πολιτική συναίνεση ? τι σημαίνει οικουμενική κυβέρνηση?
Είναι Καταπάτηση της Δημοκρατίας αυτο που καλέσατε τους πολιτικούς αρχηγούς να συναινέσουν..
Θα δώσετε πολιτκή λύση με τον Καρατζαφέρη τον ψευτοεθνικόφρονα που για λίγους ψήφους ταλαντεύεται σε ακραίες ιδεολογίες και ξαφνικά συναινεί με το Πασοκ. Με την αριστερά που μόνο ταράζει τα νερα και αντιδρά σε όλα χωρίς πλάνο και νόημα. Με το Σαμαρά που δεν ψηφίζει μνημόνιο και προτείνει αναδιαπραγμάτευση του Χρέους και Νομιμοποίηση αυθαιρέτων για να κάνει ισχυρή οικονομία ?
Γιατί δεν τους καλέσατε για συναίνεση την ώρα που υπέγραφαν το μνημόνιο ? Τους φέρνετε προ τετελεσμένων και αν δεν συμφωνήσουν θα τους δικάσετε που δεν υπάκουσαν τις εντολές του ΔΝΤ.
Που είναι οι "ένδοξοι λόγοι" κ.Παπούλια για τι χώρα που βγάζατε όταν πηγαίνατε στα Ιωάννινα στα χωριά. Αυτό σημαίνει πατρίδα ηρωισμός και ιδανικά να γίνουμε οικουμενική κυβέρνηση?? Να γίνουμε όλοι μία Μαζα ?? Η μάζα θα είναι όχι οικουμενική αλλά αντιδραστική .Θα είμαστε χείμαρρος για τους Αλήτες που δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε το βράδυ απο τα χρέη και μας αφήνουν να πεθαίνουμε στα ράντζα χωρίς γιατρό.
Όμως και εσείς ήσασταν με τον Παπανδρέου Παιδί του Πασοκ, και στη Χούντα ήσασταν στη Γερμανία και καταγγέλλετε απλά στην ελληνική εκπομπή τηςD eutsche Welle τη χούντα . Δεν φάγατε ξύλο απο τους στρατιωτικούς ούτε εσείς ούτε οι άλλοι.
Απο τον τελευταίο βουλευτή μέχρι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είσαστε όλοι το ίδιο εγώ αυτό κατάλαβα.
Βολεμένοι εσείς και τα παιδία σας για μια ζωή , και εμείς μια ζωή στην ανασφάλεια και το άγχος και χωρίς μεροκάματο στ 55μας.
Κρύβεστε πίσω απο πολιτικά γραφεία και πολιτικούς χαρακτηρισμούς. Γίνατε όλοι ιδεολόγοι και αγωνιστές απο το Παρίσι και τη Γερμανία και τα ακριβά σας κολέγια. Λέγεστε αριστεροί δεξιοί σοσιαλιστές δημοκράτες αλλά είστε όλοι τα ίδια Σ-----.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ .

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!