tromaktiko: Είδαν το... χρώμα του χρήματος

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Είδαν το... χρώμα του χρήματος



Είδαν το... χρώμα του χρήματος Ημέρα πληρωμών ήταν η Πέμπτη για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πανιωνίου. Όπως είχε υποσχεθεί η διοίκηση της ομάδας στους ποδοσφαιριστές, εξόφλησε μισθούς και δόσεις συμβολαίων...
μέχρι και τις 30 Ιουνίου (σχεδόν όλοι δηλαδή προπληρώθηκαν). Οι πληρωμές θα γίνουν σε δύο γκρουπ, με το δεύτερο να είναι αυτό που θα περάσει την προσεχή Δευτέρα.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την Παρασκευή στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό σε φιλικό παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και θα αποτελέσει την φιέστα της ομάδας του Αγρινίου για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Ο προπονητής Τάκης Λεμονής θα έχει την δυνατότητα να δει αγωνιζόμενους για μία ακόμα φορά, αρκετούς από τους νεαρούς παίκτες του Πανιωνίου.

Μετά το παιχνίδι στο Αγρίνιο, οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας θα είναι ελεύθεροι για την καλοκαιρινή τους άδεια. Η προετοιμασία για την νέα περίοδο θα ξεκινήσει τέλη Ιουνίου, αρχές Ιουλίου με την ακριβή ημερομηνία να μην έχει οριστικοποιηθεί ακόμη. Ο Τάκης Λεμονής για περίπου δέκα ημέρες θα αναλάβει την καθοδήγηση της ομάδας Νέων και για το λόγο αυτό θα γίνουν κι άλλα φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο εξ αυτών θα είναι την προσεχή Τρίτη με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης και θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!