tromaktiko: Εμμονή με το... break

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Εμμονή με το... break



Η νίκη στο ΣΕΦ και η κατάκτηση του τίτλου είναι η μοναδική σκέψη των 6άστερων, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Leoforos.gr ο Κώστας Τσαρτσαρής.

Μπορεί η κατάκτηση της Euroleague να ήταν ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού και να έγινε πραγματικότητα, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι η χρονιά τελείωσε. Η απώλεια του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό, πείσμωσε τους παίκτες του 6άστερου που το μοναδικό πράγμα που έχουν στο μυαλό τους είναι το break στο ΣΕΦ, προκειμένου να αποδείξουν οτι μόνο τυχαίος δεν ήταν ο θρίαμβος στην Βαρκελώνη.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής μίλησε αποκλειστικά στο Leoforos.gr για τα παιχνίδια που ακολουθούν με τους «ερυθρόλευκους», αλλά και για την περιπέτεια του Στράτου Περπέρογλου, η οποία ευτυχώς δεν αποδείχθηκε τόσο σοβαρή, όσο αρχικά είχε εκτιμηθεί...

Κώστα, έφτασε η ώρα των τελικών. Την Πέμπτη θα πάτε να σπάσετε την έδρα;

«Οπωσδήποτε πρέπει να πάρουμε ένα ματς μέσα στο ΣΕΦ είτε αυτό είναι το πρώτο, είτε το τρίτο, είτε το πέμπτο και φυσικά να κερδίσουμε τους αγώνες στην έδρα μας. Πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα για να αποδείξουμε πως ό,τι έχουμε καταφέρει φέτος δεν είναι τυχαίο».

Στα προηγούμενα ματς με τον Ολυμπιακό κάτι δεν πήγε καλά. Τι είναι αυτό που πρέπει να διορθώσετε;

«Είναι κάποια πράγματα που στα προηγούμενα ματς δεν κάναμε σωστά, αλλά και τα τρία ματς κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Δεν υπήρχε δηλαδή κάποια μεγάλη διαφορά στο σκορ. Στο τελευταίο μεταξύ μας παιχνίδι είχαμε και την κούραση από το FinalFour της Βαρκελώνης και παράλληλα έλειπε η φρεσκάδα από τα πόδια μας, ωστόσο και εκεί χάσαμε από κάποιες λεπτομέρειες»

Οπότε και το πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέρειες;

«Ναι. Η σειρά των τελικών, δηλαδή το πρωτάθλημα, θα κριθεί στις λεπτομέρειες, σε ένα σουτ, σε ένα λάθος, σε μία προσπάθεια. Όπως δηλαδή έγινε και στα προηγούμενα ματς»


Θα είναι μια «εκδίκηση» το πρωτάθλημα μέσα στο ΣΕΦ για τις τρεις ήττες;

«Δεν το βλέπουμε έτσι. Εμείς θέλουμε απλά να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αν αυτό γίνει εδώ, στο ΟΑΚΑ, ή γίνει στο ΣΕΦ για εμάς δεν έχει καμία σημασία, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει»

Ο Περπέρογλου δυστυχώς τραυματίστηκε με τον ΠΑΟΚ και περιμένουμε να δούμε αν θα προλάβει το πρώτο ματς στους τελικούς…

«Ο Στράτος είναι ένα παίκτης κλειδί στο παιχνίδι μας. Δυστυχώς η ατυχία του χτύπησε την πόρτα, αλλά εμείς θα είμαστε δίπλα του και ελπίζω να τα καταφέρει και να μας βοηθήσει στους τελικούς».

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!