tromaktiko: RIP στους αποφοιτους πολυτεχνικων σχολων

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

RIP στους αποφοιτους πολυτεχνικων σχολων



Εχουμε φτασει στο σημειο οι διπλωματουχοι και πτυχιουχοι ανωτατων σχολων να ντρεπομαστε που τελειωσαμε τις σχολες μας και να βλεπουμε 40-50% ανεργια (δε θα πω παραπανω γιατι θα με πειτε υπερβολικο) και συναμα να ΜΗ μας αναγνωριζουν ως ανεργους.
Προφανως εννοω τους αποφοιτους πολυτεχνικων σχολων που δεν εχουν τη στοιχειωδη απασχοληση για τη καλυψη των ελαχιστων προσωπικων εξοδων και συγχρονως καλουνται να πληρωνουν ΤΣΜΕΔΕ (ασφαλεια) σα να μη τρεχει τιποτα και επιπροσθετα χωρις καποιο κριτηριο εσοδων-εξοδων.
Εννοειται πως ο ΟΑΕΔ δε μας αναγνωριζει ως ανεργους αλλα δε φταιει ο ΟΑΕΔ αλλα το ΤΕΕ και οι 300 καθε 4ετιας.
Θα συμφωνησω με τον κυριο που εγραψε σε μια αναρτηση ''Μακάρι να μπορούσα να φύγω από εδώ και να μην ξαναγυρίσω ποτέ πίσω... και φυσικά δεν με νοιάζει και να καταστραφεί και να διαλυθεί...''
Με τετοια αντιμετωπιση το μονο που μου μενει προσωπικα ειναι η φυγη στο εξωτερικο ή η αυτοκτονια.

ΥΓ. Ποσο ντροπιαστικο μπορει να ειναι?να εχεις τελειωσει πολυτεχνειο, να μην εχεις δουλεια, να επιβαρυνεσαι στους γονεις σου που σε ταιζαν 10 χρονια για να σπουδασεις και να βλεπεις συμμαθητες που μπηκαν αστυνομια να στο παιζουν φιρμες και να σου λενε ''περαστικα, θα ρθουν καλυτερες μερες'' με υφος ειρωνικο χτυπωντας σε στη πλατη συγκαταβατικα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!