tromaktiko: Εταιρεία security με έδρα το Πανόραμα "απλήρωτοι και χωρίς δώρο Πάσχα οι εργαζόμενοι"

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Εταιρεία security με έδρα το Πανόραμα "απλήρωτοι και χωρίς δώρο Πάσχα οι εργαζόμενοι"



Ένα φαινόμενο που τείνει να γίνει συνήθεια! Απλήρωτοι και χωρίς δώρο Πάσχα παραμένουν οι υπάλληλοι γνωστής εταιρείας SECURITY που εδρεύει στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.
Μπορεί να ακούγεται παράλογο αλλά όχι μόνο δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους, αντιθέτως έρχονται αντιμέτωποι με τις παράλογες απαιτήσεις των υπεύθυνων της εταιρείας που τους προτρέπει να βρουν δανεικά ώστε να καταφέρουν να είναι στην ώρα τους στις φυλάξεις!
Από πότε η εργασία κατάντησε να είναι άκρως εθελοντική???/
Από πότε ένας εργαζόμενος πρέπει να ζητάει δανεικά για να μπορεί να δουλέψει σε μια αξιόπιστη υποτίθεται εταιρεία, που πλέον τείνει να λειτουργεί με αναγκαστική εθελοντική εργασία??????
Ακόμη και όταν οι υπάλληλοι προσπάθησαν επανειλημμένα ζητήσουν τα δεδουλευμένα τους....η απάντηση που πήραν ήταν: Ε ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ....!
Η συνέχεια της ιστορίας αναμένεται με αγωνία αν και πολύ πιθανό είναι πως οι εργαζόμενοι όχι μόνο θα χάσουν το δώρο τους, αλλά για να τους νουθετήσει η εταιρεία με το γνωστό της τρόπο θα τους αποσπάσει τα λιγοστά ρεπό και εργασιακά δικαιώματα που τους έχουν απομείνει!
Έλεος...ως που θα φτάσουν???


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!